Black Friday: Ce gadgeturi şi electrocasnice sunt la reducere în Vinerea Neagră

Black Friday: Pe 22 noiembrie este Black Friday, sau Vinerea Neagră, ceea ce înseamnă că veţi putea cumpăra tablete, smartphone-uri, electrocasnice mari, televizoare, periferice şi multe alte gadgeturi la preţuri cu discount de până la 80% - 90%.

RomaniaTV.net
22 nov. 2013, 10:54
Black Friday: Ce gadgeturi şi electrocasnice sunt la reducere în Vinerea Neagră

Black Friday: Anul acesta, Black Friday pică mai devreme în România decât în alte ţări. Categoriile de produsele care vor beneficia de discount sunt tabletele, smartphone-urile, media playerele electrocasnice mari, televizoare, periferice şi accesoriile pentru dispozitive mobile.

Iată cele mai importante reduceri la gadgeturi şi electrocasnice de Black Friday 2013, pe categorii

Black Friday: Smartphone

Produsele Apple au intrat şi ele în febra Black Friday anul acesta, deşi mult mai timid la capitolul procentaj de discount. De exemplu, Altex a anunţat deja că anul acesta, de Vinerea Neagră, un iPhone 4S de 8 GB are o reducere de 200 de lei.

 

Si Orange a anunţat că începe reducerile de Black Friday la telefoane. Anul trecut, reducerile au fost de până la 90%.

Smartphone-ul Eruption V200 şi tableta Revo R85, dispozitive mobile din portofoliul E-Boda, vor fi disponibile cu accesorii compatibile cu o reducere de aproape 30%  prin Pachetul Quad. În plus, gama de accesoriile pentru dispozitive mobile va beneficia de discounturi de până la 80%.

La Flanco, magazin care şi-a publicat deja un flyer cu reducerile de Black Friday, un smartphone se va vinde cu preţuri începând de la 299 lei, iar un telefon Samsung Galaxy S3 de 64 GB va costa 1499 lei.

Black Friday: Tablete

La Flanco, magazin care şi-a publicat deja un flyer cu reducerile de Black Friday, o tabletă de 7” 512 RAM si 4 GB stocare va fi la pretul de 149 lei. Alte magazine online pun şi ele la bătaie tablete pornind de la 199 lei.

Black Friday: Laptop/Notebook

La Flanco, magazin care şi-a publicat deja un flyer cu reducerile de Black Friday un laptop Lenovo cu memorie 4 giga va costa 1499 lei, în timp ce la Carrefour, un laptop va porni de la preţul de 900 de lei.

Şi Magazinele Altex oferă reduceri de Black Friday la laptopuri şi ultrabook-uri, iar un laptop HP 2000 va avea o reducere de 350 lei.

Black Friday: Electrocasnice mari

Casasibucataria.ro oferă reduceri de până la 70% pentru chiuvete şi electrocasnice încorporabile

Carrefour a anunţat de asemenea reduceri la electronice şi electrocasnice. Printre produsele oferite de companie se numără o maşină de spălat (1000 rotaţii pe minut) care costă 500 de lei, un frigider de 500 de lei şi un aspirator (2.000 MW) de 200 de lei.

Citeşte mai departe şi vezi ce oferte de Black Friday pe Unica.ro