Black Friday cu oferte de nerefuzat la Lidl. Preţurile scad şi cu 40%

Lidl se alătură anul aceste comercianţilor care reduc preţurile cu ocazia Black Friday. Gama de produse la promoţie este variată şi pentru toate buzunarele.

03 nov. 2022, 11:33
Black Friday cu oferte de nerefuzat la Lidl. Preţurile scad şi cu 40%

Lidl vine cu oferte de nerefuzat de Black Friday. Preţurile mai multor produse vor fi reduse cu până la 40% vineri, 11 noiembrie.

Citeşte şi: Mare atenție la reducerile de Black Friday. ANPC, avertisment pentru toți românii care cumpără produse la preț redus

Astfel, de Black Friday găsiţi la Lidl  redresor auto, cu display la 74.99 lei, preţ redus cu 40%, şi ferăstrău pendular marca Parkside cu ghidare cu laser, lumină de lucru cu LED şi mâner ergonomic cauciucat la doar 119 lei, preţul fiind redus cu 40%.

Citeşte şi: Black Friday a început deja în unele magazine! Flanco dă lovitura cu super-oferte la televizoare, aspiratoare smart, mașini de spălat sau telefoane

 

De asemenea, Lidl vine cu ofertă de aspirator fără sac marca Philips la doar 399 lei, preţ mult mai mic decât cel recomandat de producător – 729,00 Lei. Producătorul precizează că tehnologia PowerCyclone4 separă praful de aer și menține o putere mare pentru mai mult timp.

 

Tot de Black Friday, la Lidl, puteţi achiziţiona Televizor LED HD Blaupunkt cu diagonala de 80 cm, cu USB multimedia, la doar 699 lei, faţă de 1328.37 preţ recomandat de producător.

Pentru gospodine, oferta Lidl de Black Friday cuprinde şi mașină de copt pâine Silvercrest Kitchen Tools cu 3 trepte de rumenire şi 16 programe de coacere la doar 249 lei, dar şi friteuză cu aer cald Silvercrest Kitchen Tools, cu funcţii de grătar, copt și prăjit, la doar 279 lei, preţ redus cu 35%.

Şi tot pentru gospodine, dar nu numai pentru ele, Lidl reduce preţurile pentru seturile de manichiură pedichiură
Silvercrest Personal Care şi irigator bucal cu acumulator.

Set manichiură pedichiură Silvercrest Personal Care are un preţ de 49.99 lei, redus cu 37% de Black Friday, iar irigatorul bucal NEVADENT costă 59.99 lei, preţ redus cu 40%.