Black Friday a început deja în unele magazine! Flanco dă lovitura cu super-oferte la televizoare, aspiratoare smart, mașini de spălat sau telefoane

Black Friday, momentul cel mai așteptat din acest an pentru cumpărătorii români, a venit deja în cazul unora dintre companii. Flanco a dat startul reducerilor.

31 oct. 2022, 13:47
Black Friday a început deja în unele magazine! Flanco dă lovitura cu super-oferte la televizoare, aspiratoare smart, mașini de spălat sau telefoane

Campania de Black Friday lansată de Flanco se desfășoară pe perioada 21 octombrie – 30 noiembrie. Din oferta magazinului fac parte o mulțime de produse utile, de care oricine are nevoie.

Pe site-ul Flanco găsiți electrocasnice mari, cum ar fi mașini de spălat, cuptoare, frigidere la prețuri reduse. Spre exemplu, pentru o mașină de spălat ar trebui să scoateți din buzunar în jur de 1000 – 3000 de lei, reducerile ajungând chiar și la 1.200 de lei.

Găsiți, de asemenea, și televizoare smart, iar prețurile sunt pentru toate buzunarele. Cel mai ieftin televizor îl găsiți la 399 de lei, vorbim de un vision touch, HD, de 60 cm. De asemenea, un televizor smart LED de la Samsung, ultra HD 4k, cu diagonala de 108 cm, costă 1.399 de lei.

Și telefoane, tablete și alte accesorii găsiți la reducere pe Flanco. Cel mai ieftin telefon smart costă doar 299 de lei. Un Samsung Galaxy A13 LTE, 64 FB, dual Sim, costă doar 779 de lei. Prețurile cresc în funcție de brand și de caracteristici, însă reducerile la fiecare model sunt uriașe. Tabletele pornesc de la 229 de lei și pot ajunge până la 4.699 de lei.

Citește și Produsul cu care LIDL dă lovitura de luni. Este mai ieftin ca de Black Friday

În oferta Flanco, de Black Friday, găsiți, de asemenea, smartwatch-uri, trotinete electrice, aparate de cafea, uscătoare de păr, epilatoare, cântare, camere de supraveghere, pc-uri, aspiratoare.

Dacă vă gândiți să vă înoiți cu un aspirator smart e bine să știți că prețurile pornesc de la 799 de lei, iar în funcție de brand și caracteristici prețurile cresc până la 2.599 de lei. Sunt și aspiratoare cu prețuri medii, la 1.099 de lei sau 1.499 de lei.

Citește și A început Black Friday la Altex și la Media Galaxy. Până când te poți bucura de reduceri