Black Friday eMAG. Reduceri substanţiale la televizoare şi laptopuri! Iată de când găseşti produse la jumătate de preţ

Black Friday 2021. Va ploua cu reduceri la eMAG de pe data de 12 noiembrie. Evenimentul se desfăşoară pe durata unei singure zile şi vor fi reduceri substanţiale.

05 nov. 2021, 09:57
Black Friday eMAG. Reduceri substanţiale la televizoare şi laptopuri! Iată de când găseşti produse la jumătate de preţ

Black Friday eMAG.

Printre produsele care se regăsesc în oferta eMAG Black Friday se numără televizoare, telefoane, laptopuri, produse din categoria Fashion, articole sportive, electrocasnice, accesorii pentru casă și grădină, produse de îngrijire personală pentru adulți și copii, mobilă, jucării, anvelope și produse speciale.

Black Friday eMAG înseamnă și reduceri ale partenerilor din Marketplace

Reprezentanţii eMAG recomandă să aveţi aplicaţia actualizată cu cea mai recentă versiune disponibilă şi toate datele, respectiv adresele de livrare, completate în contul de client.

Pentru o plată extrem de rapidă a produselor dorite, îți poți salva cardul bancar în contul tău de client eMAG și astfel, de Black Friday 2021, vei achita comenzile în deplină siguranță și foarte repede, mi spun cei de la eMAG.

După plasarea comenzii, produsele selectate sunt rezervate automat, iar livrarea se face în showroom, prin curier, la un oficiu poștal sau în easybox.

Dacă ai comandat un produs al unui partener eMAG Marketplace, acesta iți va livra comanda prin curier sau în easybox. Costul de livrare iți va fi comunicat înainte sa finalizezi comanda.

Citeşte şi IKEA, lovitură pentru toţi românii înainte de Sărbători. Nimeni nu se aştepta la acest anunţ de Black Friday

eMAG organizează Black Friday din 2011

Conceptul Black Friday a fost prezentat românilor de eMAG, în anul 2011. Tradiția a fost păstrată în fiecare an, iar clienții din România au putut cumpăra, de la o ediție la alta, produse din ce în ce mai variate, numitorul comun fiind reducerile uimitoare. Nu doar ofertele și reducerile au devenit tot mai atractive, ci și tehnologiile prin care acestea au devenit accesibile clienților: aplicația eMAG, plata rapidă prin card de debit sau de credit, posibilitatea de a achita în rate fără dobândă sau prin eCREDIT. Pentru a fi la curent cu toate noutățile, în fiecare an, cu puțin timp înainte de Black Friday, abonații la newsletter-ul eMAG primesc un ghid menit să le facă experiență de cumpărare și mai simplă.

Citeşte şi Black Friday 2021. Fashion Days începe campania pe 10 noiembrie. Preţuri cu 80% mai mici decât în mod normal