Blaga: Traian Băsescu nu îmi este inamic. Nu avem nimic de împărţit, îl respect şi cu asta, basta

Liderul PDL Vasile Blaga a declarat duminică, la România TV că, în ciuda susţinerii pe care Traian Băsescu a afişat-o faţă de Elena Udrea în cursa pentru şefia partidului, el nu îl consideră pe şeful statului drept un duşman politic.

24 feb. 2013, 19:12
Blaga: Traian Băsescu nu îmi este inamic. Nu avem nimic de împărţit, îl respect şi cu asta, basta

„Nu am avut de-a lungul timpului aceleaşi puncte de vedere cu Traian Băsescu. (…) Traian Băsescu nu este un inamic, un duşman politic. Pot să înţeleg sprijinul preşedintelui Traian Băsescu pentru Elena Udrea, dar să nu uităm că Traian Băsescu a fost preşedintele partidului”, a declarat Vasile Blaga la România TV.

Eu nu percep că este o campanie între mine şi Traian Băsescu. Nu am nimic de împărţit cu Traian Băsescu, nici cu Elena Udrea. Cu Traian Băsescu am fost colegi în partid, îl respect ca preşedinte şi cu asta, basta. Vom avea o competiţie internă în partid”, a mai spus Blaga.

În luptă cu Blaga şi Udrea: Macovei CANDIDEAZĂ la şefia PDL. „Dacă pierdem, n-o să ne sinucidem”

În schimb, Vasile Blaga a criticat-o pe Monica Macovei, care şi-a anunţat duminică candidatura pentru preşedinţia PDL, susţinând că, în ciuda faptului că vorbeşte de unitatea partidului, aceasta îi împarte pe democrat-liberali în FSN-işti şi „reformişti”.

Contre la PDL. Blaga, către Macovei: Dragă, de ce bagi bâta prin gard pentru a doua oară? VIDEO

Vorbeşti de unitatea partidului, dar îi împărţi în FSN-işti şi reformişti…. Doar că aceşti FSN-işti au sprijinit-o pentru funcţia de ministru şi pentru postul de europarlamentar„, a declarat Vasile Blaga.

Citeşte şi Macovei, despre candidatura la şefia PDL: Cineva trebuia să ia steagul din noroi