Blaga conduce campania PDL la locale

Liderii PDL au decis să-i încredinţeze lui Vasile Blaga conducerea campaniei partidului în vederea alegerilor locale din 10 iunie 2012. Hotărârea a fost luată în cadrul şedinţei de luni a Biroului Permanent Naţional al PDL.

RomaniaTV.net
02 apr. 2012, 12:36
Blaga conduce campania PDL la locale

Decizia a fost anunţată de către preşedintele partidului, Emil Boc.”Având în vedere experienţa în conducerea campaniilor electorale şi faptul că o parte a membrilor comisiei de alegeri candidează la alegerile locale, am propus ca Vasile Blaga să conducă campania electorală a PDL la alegerile locale din 10 iunie”, a declarat Emil Boc.

Acesta a precizat că stafful cu care Blaga va lucra direct în campanie, urmează să fie instalat în sediul central al partidului din Aleea Modrogan, nr.1.

Numirea lui Blaga ca şef de campanie al PDL a fost indicată încă de miercuri de către preşedintele PDL Buzău, Cezar Preda, într-un interviu acordat Mediafax. „Trebuie să fie un şef de campanie care conduce partidul începând de mâine până în data de 1 decembrie. Acest şef şi această echipă nu are nicio legătură instituţională cu BPN, cu Colegiul Director, CNC sau Convenţia. Colegiul Director dă putere acestui staf de campanie şi acestui om să conducă partidul pe următoarele şase luni fără să afecteze ceea ce democratic noi am ales în mai 2011”, spunea atunci Preda, indicându-l pe Blaga ca cel mai potrivit pentru această funcţie.