Blaga consideră plecarea lui Frunzăverde „o mare pierdere”

Preşedintele Senatului, Vasile Blaga, a precizat că nu ştie să fi fost în interiorul partidului discuţii care să-l fi determinat pe Sorin Frunzăverde să plece din PDL. Blaga a spus că va încerca să stea de vorbă cu Frunzăverde, dar a lăsat de înţeles că şansele ca preşedintele CJ Caraş-Severin să revină asupra unei decizii sunt mici.

RomaniaTV.net
27 mart. 2012, 15:03
Blaga consideră plecarea lui Frunzăverde „o mare pierdere”

Blaga a negat că Frunzăverde ar fi avut dispute cu colegii dispute atât de mari, încât să-l facă să plece. „Puncte de vedere diferite până la luarea unei decizii pot să existe, aşa şi este normal, apoi fiecare se conformează (…) Ştiu că nu au fost discuţii în contradictoriu”, a declarat Vasile Blaga.

Întrebat dacă au fost dispute între el şi prim-vicepreşedintele PDL, Blaga a răspuns: „Nu am avut avut niciodată. Dimpotrivă, l-am apreciat şi îl apreciez. Dacă se va întâmpla, va fi o mare pierdere pentru partid”.

„O să încerc să vorbesc cu el, dar îl ştiu un om foarte serios şi decis”, a spus Blaga despre o posibilă discuţie cu demisionarul. Cât priveşte oportunitatea unei discuţii între Boc şi Frunzăverde, Blaga a spus: „Este obligaţia preşedintelui partidului să discute cu fiecare membru al acestui partid”.