Blaga: Dacă va dori, MRU va fi primit cu braţele deschise în PDL

Şeful campaniei electorale a PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, întrebat dacă Mihai Răzvan Ungureanu ar trebui să se înscrie în PDL, că, dacă acesta va dori, "va fi primit cu braţele deschise în PDL".

RomaniaTV.net
02 mai 2012, 11:18
Blaga: Dacă va dori, MRU va fi primit cu braţele deschise în PDL

„Va face ce va dori domnia sa. O astfel de posibilitate o simte dânsul. Când îşi va exprima punctul de vedere, noi vom lua o decizie. Eu cred că, dacă va dori, dânsul îşi va face analizele, va fi primit cu braţele deschise în PDL”, a preciza Blaga.

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că până în prezent nu a fost discutată în PDL posibilitatea înscrierii în acest partid a fostului premier Mihai Răzvan Ungureanu.

Deputatul PDL Sulfina Barbu a declarat, tot sâmbătă, că dacă fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu va dori să se alăture PDL, atunci acesta „va fi foarte bine primit”.

„Aşa cum îl cunosc, sunt convinsă că în primul rând domnia-sa trebuie să-şi stabilească obiectivele pentru cariera dumnealui pentru viitor. Nu este deocamdată membru al PDL, dar, dacă va dori să se alăture echipei, sunt convinsă că va fi foarte bine primit. Nu pot să vorbesc în numele dumnealui”, a spus Sulfina Barbu, răspunzând la o întrebare pe această temă.