Blaga despre remaniere: E nevoie de sânge proaspăt

Preşedintele Senatului, Vasile Blaga este adeptul unei remanieri guvernamentale. El afirmă că reîprospătarea echipei guvernamentale ar ajuta Executivul, dar că decizia în acest sens îi aparţine premierului Boc.

RomaniaTV.net
07 dec. 2011, 05:59
Blaga despre remaniere: E nevoie de sânge proaspăt

Preşedintele Senatului, Vasile Blaga a afirmat marţi seară că, în opinia sa, o remaniere ar fi benefică, pentru a aduce „sânge proaspăt” şi o revigorare a echipei guvernamentale.

„Personal, cred că ar fi nevoie de sânge proaspăt, dar asta este decizia premierului. Oricând este nevoie de sânge proaspăt, nu neapărat pentru că cineva nu-şi face treaba. Plecând de la ideea că oricând este loc pentru mai bine, astfel de lucruri se întâmplă în toată lumea civilizată”, a declarat Vasile Blaga la B1 TV.

Şeful Senatului nu este singurul lider marcant al PDL care s-a declarat adeptul unei remanieri ca formă a revigorării imaginii partidului şi a guvernului. Ministra dezvoltării Elena Udrea, sau cea a transporturilor Anca Boagiu au avut opinii similare. De altfel, Udrea este cel mai fidel susţinător al remanierii,  declaraţiile sale pe acest subiect fiind constante, ultima dintre acestea fiind făcută săptămîna trecută.