Blaga: Din guvernarea Ponta va rămâne doar dâra de fum din spatele maşinii lui de curse

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, la lansarea candidaţilor ARD la paralamentare, că "în cel mai bun caz, după guvernarea Ponta va rămâne doar dâra de fum din spatele maşinii lui de curse, în spatele căreia este copilotul liberal Adomniţei".

RomaniaTV.net
05 nov. 2012, 14:58
Blaga: Din guvernarea Ponta va rămâne doar dâra de fum din spatele maşinii lui de curse

El a precizat, la Operă, unde are loc lansarea, că PDL a câştigat alegerile atunci când nu i se dădeau şanse că-l va putea da jos pe Adrian Năstase.

„Acum va trebui să-l oprim pe pupila domniei sale, pe micul Titulescu, şi îl vom opri”, a spus Vasile Blaga.

El a spus că Ponta „aplică ce l-a învăţat Năstase: pixul lui Mischie”.

Blaga a mai declarat că actualul executiv „dă banii la fel cum i-a dat Guvernul Năstase”.

„În cel mai bun caz după guvernarea Ponta va rămâne doar dâra de fum din spatele maşinii lui de curse, în spatele căreia e copilotul liberal Adomniţei”, a precizat Vasile Blaga, în aplauzele reprezentanţilor ARD.

De asemenea, Blaga i-a invitat pe reprezentanţii ARD să se uite la „fauna” de pe listele electorale USL, arătând că pe acestea se află „socrii, neveste, copii” ai reprezentanţilor USL.

Liderul PDL a mai spus că democrat-liberalii au câştigat de fiecare dată dacă că au fost o echipă unită, aşa cum se prezintă şi înainte de alegerile din 9 decembrie 2012. „Mult succes şi luptaţi cu îndârjire în fiecare colegiu”, i-a îndemnat preşedintele PDL pe candidaţii ARD.