Blaga: Fără Băsescu, PDL dispărea

Preşedintele Senatului, Vasile Blaga a declarat marţi seară că nu are cum să fie supărat pe Traian Băsescu, întrucât fără acesta drept „locomotivă”, PDL ar fi dispărut de pe scena politică românească.  

RomaniaTV.net
06 dec. 2011, 21:21
Blaga: Fără Băsescu, PDL dispărea

Vasile Blaga afirmă că, în ciuda faptului că l-a nemulţumit susţinerea publică pe care Traian Băsescu i-a acordat-o lui Emil Boc în competiţia pentru şefia partidului, nu se poate supăra pe şeful statului. Motivul: Traian Băsescu este cel care a făcut ca PDL să rămână partid parlamentar. Reamintim că în luna mai, anul acesta, Blaga a concurat cu Boc pentru preşedinţia PDL.

„Chiar dacă preşedintele a avut o altă opţiune la Convenţia Naţională, care sigur nu mi-a picat bine, nu mă pot supăra niciodată pe domnul preşedinte, pentru că dacă nu ar fi fost el, noi nu ştiu dacă am mai fi existat. În 2000, noi la alegerile pe ţară aveam cât APR-ul domnului Meleşcanu (fost partid politic, n.r.=), vreo cinci şi ceva la sută. APR-ul nu a intrat în Parlament, iar noi cu preşedintele Băsescu, cu 12% pe Bucureşti am făcut 7% pe ţară şi am ajuns apoi cel mai mare partid din România”, a declarat preşedintele Senatului, Vasile Blaga marţi seară la B1 TV.