Blaga îi răspunde lui Nicolăescu: PNL ştie să lucreze doar prin ŞANTAJ

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, că nu se miră de afirmaţiile lui Eugen Nicolăescu potrivit cărora procedura în Parlament privindu-l pe Traian Băsescu ar trebui să fie îndeplinită după cea a CSM referitoare la Mona Pivniceru, arătând că PNL nu ştie să lucreze decât cu şantaj.

RomaniaTV.net
22 aug. 2012, 18:19
Blaga îi răspunde lui Nicolăescu: PNL ştie să lucreze doar prin ŞANTAJ

Întrebat în legătură cu faptul că Eugen Nicolăescu propune ca procedura din Parlament să fie îndeplinită până când nu se îndeplinită procedura în cazul Monei Pivniceru, Blaga a spus: „Nu mă miră. Este un punct de vedere pe care îl vedeţi la PNL, în special, la USL în general”.

„Ce treabă are suspendarea preşedintelui cu şedinţa CSM? Avem noi vreo implicare, preşedintele României, noi? Nu. Ei aşa ştiu să lucreze, şantajează în speranţa că nu se va întâmpla una fără alta. De ce trebuie şantaj?”, a adăugat Blaga.

Liderul PNL Eugen Nicolăescu a declarat, miercuri, că, dacă CSM răspunde la comenzile politice ale lui Traian Băsescu, atunci şi PNL ar trebui să procedeze la fel în Parlament, pentru ca preşedintele suspendat să nu se poată întoarce la Cotroceni decât după ce CSM îşi îndeplineşte obligaţiile.