Blaga: NU ESTE OPORTUNĂ acum o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta

Şeful campaniei electorale a PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că nu crede că este oportună acum depunerea unei moţiuni de cenzură, arătând că PDL nu trebuie să contribuie la destabilizarea României, scrie Mediafax.

RomaniaTV.net
28 mai 2012, 08:33
Blaga: NU ESTE OPORTUNĂ acum o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta

Blaga s-a declarat nemulţumit de „atacul fără precedent” al lui Victor Ponta la adresa candidaţilor PDL la locale, dându-i ca exemplu în acest sens pe Gheorghe Flutur şi Gheorghe Ştefan.

„Cu toate acestea, eu cred că PDL nu trebuie să contribuie la destabilizarea României acum, o face în fiecare zi domnul Ponta. Nu cred că este oportună acum depunerea moţiunii de cenzură„, a spus Blaga înaintea şedinţei BPN al PDL.

Întrebat dacă se va discuta în BPN despre depunerea unei moţiuni de cenzură, Vasile Blaga a spus că, dacă cineva ridică această problemă, atunci ea va fi analizată.

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că democrat-liberalii trebuie să introducă, la începutul lunii iunie, o moţiune de cenzură, el acuzând „intervenţia brutală în justiţie” a Cabinetului Ponta şi prezenţa în Guvern a unor oameni cu probleme de imagine şi de probitate morală.

Preşedintele Organizaţiei de Femei a PDL, Sulfina Barbu, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că propunerea deputatului PDL Cezar Preda privind introducerea unei moţiuni de cenzură poate fi discutată, luni, la şedinţa BPN al partidului.

Vicepreşedintele PDL Traian Igaş a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că Guvernul Ponta „s-a remarcat printr-o răutate nemaiîntâlinită” şi este obligaţia opoziţiei actuale de a-l sancţiona printr-o moţiune, prin care să scoată în evidenţă faptul că majoritatea promisiunilor nu au fost respectate.

Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, la Suceava, că deputatul PDL Cezar Preda poate să facă ce moţiune doreşte, dar că acesta se bate acum pentru locul patru la Buzău.