Blaga: Opoziţia nu va demisiona din Parlament

Preşedintele Senatului, Vasile Blaga, a declarat, marţi, că nu crede că opoziţia va duce până la capăt ideea demisiei din Parlament şi a apreciat că reprezentanţii opoziţiei ştiu că nu rezolvă absolut nimic în acest fel.

RomaniaTV.net
24 ian. 2012, 11:51

Blaga a fost întrebat cum comentează ideea opoziţiei de a-şi da demisia „în masă” din Parlament.

„Eu nu cred că o vor duce până la capăt, pentru că sunt oameni realişti, care cunosc foarte bine procedurile şi în cazul opoziţiei şi ştiu că nu rezolvă absolut nimic”, a spus Vasile Blaga.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seară, că parlamentarii liberali doresc, după ce puterea a refuzat declanşarea de anticipate, ca deputaţii şi senatorii USL să demisioneze din funcţii, el precizând că vor urma discuţii cu partenerii din Uniune, înainte de hotărârea finală.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni seară, pentru MEDIAFAX, că a fost informat de Crin Antonescu că o parte a parlamentarilor PNL şi-au scris demisiile, însă acestea nu au fost depuse la Parlament pentru că nu există o decizie în acest sens.

„Deocamdată acele demisii ale unor parlamentari PNL sunt depuse la Crin Antonescu, nu la Parlament. În cadrul USL nu există o decizie cu privire la demisia în bloc a opoziţiei, am stabilit că vom mai discuta pe acest subiect, pentru a avea o decizie clară până pe 1 februarie, când începe sesiunea legislativă”, a declarat preşedintele PSD.