Blaga vrea să discute cu Oprea: „Ponta vrea anticipate, dar cu el la guvernare”

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, marţi, că intenţionează să aibă discuţii cu Gabriel Oprea, liderul UNPR, şi a arătat că Victor Ponta îşi doreşte cât mai repede alegeri anticipate, dar cu el în funcţia de prim-ministru. 

14 iul. 2015, 12:55
Blaga vrea să discute cu Oprea: „Ponta vrea anticipate, dar cu el la guvernare”

Vasile Blaga a precizat că nu a avut discuţii în ultima vreme cu liderul UNPR, Gabriel Oprea, dar vrea să se întâlnească cu acesta.

„Nu am vorbit chiar deloc. Şi îmi pare rău, cred că o să vorbesc.  Declaratiile domnului Oprea de susţinere a domnului Ponta le-am vazut şi aseară. Aacum sa vedem dacă domnul Ponta mai doreste sustinerea lui Oprea pentru un termen destul de scurt. Pentru că, din câte vedem, domnul Ponta ar dori cât mai repede anticipate, dar cu el la guvernare.

Este pararea mea, el nu va dori niciodată sa lase puterea pur si simplu, dar vrea sa ramană la guvernare si sa organizeze el alegerile„, a spus Blaga.

„Orice demnitar din orice tara democratică, aflat în situaţia lui Victor Ponta, şi-ar fi dat demisia. Ar fi fost un gest de onoare si de curaj, dar pe dansul il intereseaza sa stea cat mai mult timp in Palatul Victoria”, a mai arătat Blaga. 

CITEŞTE ŞI Gabriel Oprea: Eu NU sunt bun de prim-ministru. Alţii sunt mai buni. Ponta este un băiat deştept VIDEO