Blejnar: La mine acasă nu au fost percheziţii, nu am fost înştiinţat de DNA că sunt cercetat

Fostul şef al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Sorin Blejnar, a declarat, la România TV că nu a fost chemat la audieri la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) şi nici nu a fost informat că ar fi acuzat în vreun dosar. "La mine acasă nu au fost percheziţii, resping cu fermitate aceste afimaţii şi nu am fost implicat niciodată în protejarea vreunui grup infracţional, nu sunt cercetat", a spus fostul şef al ANAF, Sorin Blejnar la România TV.

RomaniaTV.net
09 iul. 2012, 16:32
Blejnar: La mine acasă nu au fost percheziţii, nu am fost înştiinţat de DNA că sunt cercetat

Sorin Blejnar a declarat la România TV că „nu am fost înştiinţat oficial de către DNA cu privire la faptul că aş fi anchetat, cercetat, învinuit sau inculpat în vreun dosar. De asemenea, la mine acasă nu au fost percheziţii, deşi presa scria de acum o săptămână, pe surse, că aceste percheziţii au avut loc.

Resping cu fermitate toate aceste informaţii. În plus, eu sunt un om cinstit, nu am avut niciun fel de implicaţii în protejarea unor grupuri infracţionale care fac tranzacţii, nu doar cu petrol, ci în general, nicio societate comercială nu a beneficiat de protecţia mea„.

Fostul şef al ANAF a făcut aceste precizări după ce MEDIAFAX a anunţat luni că fostul şef al ANAF Sorin Blejnar, şeful vămilor Viorel Comăniţă, şi fostul şef al SIPI Constanţa Dan Secăreanu sunt cercetaţi de DNA, alături de omul de afaceri Radu Nemeş şi soţia acestuia, pentru complicitate la evaziune în legătură cu importul de produse petroliere.

Fostul şef al Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Constanţa, Dan Florin Secăreanu, a fost ridicat de anchetatori, luni, de pe autostrada A2.