Bleotu continuă injuriile: „I-am spus că e o curvă politică” VIDEO

Vasile Bleotu își explică ieșirea de la comisiile de buget-finanțe susținând că s-a referit la Barna doar ca la o „curvă politică”, deoarece și-a schimbat partidul ajungând astfel președinte de comisie.

RomaniaTV.net
08 dec. 2011, 10:24
Bleotu continuă injuriile: „I-am spus că e o curvă politică” VIDEO

Vasile Bleotu a precizat că momentul când a cedat nervos a avut loc la dezbaterea bugetului de la Mediu, când a sesizat că ministerul prevăzuse suma enormă de 6.000.000 de lei pentru cheltuieli de protocol și reprezentare.

A propus ca această sumă să fie redusă considerabil, însă intervenția președintei Maria Eugenia Barna a fost considerată drept „un pumn în gură” pus unui deputat care-și susține un amendament.

M-am enervat așa de tare. Este un principiu al lui Camus, că politica este o curvă. Eu am spus că nu sunt curvă și tu spui de mine. Nu te supăra, eu sunt mai frumos și mai deștept decât tine. Asta a fost discuția”, a relatat Vasile Bleotu.

La insistențele presei, a venit cu o variantă mai exactă a discuției. „Am spus că nu sunt curvă politică ca tine. În sensul acesta. Curvă politică, adică a trecut de la un partid la altul. În rest, este femeie respectabilă, nu am nimic cu dânsa”, s-a justificat pesedistul.

Bleotu susține că diferendul cu Barna este încheiat. „Mi-am cerut scuze de aseară, iar ea mi le-a acceptat”, a relatat deputatul.

Însă este greu de crezut că cei doi vor deveni buni prieteni, în condițiile în care același Bleotu a spus chiar joi că Maria Eugenia Barna nu are pregătirea necesară pentru a fi președinte al comisiei de buget-finanțe a Camerei, afirmație care nu poate fi o scuză pentru epitetul de „nulitate” cu care a gratulat-o pe Barna cu o zi înainte.

„Nu am nimic personal cu doamna președinte. O stimez, o respect, dar în domeniul acesta nu are pregătirea necesară”, și-a finalizat Bleotu „căința”.