Bleotu, pârât la Consiliul Discriminării de către femeile PDL

Scuzele lui Vasile Bleotu față de Maria Eugenia Barna pentru apelativele de „curvă” și „nulitate” nu au pus capăt incidentului de comisia parlamentară de buget. Organizația de femei a PDL sesizează Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării împotriva deputatului PDL.

RomaniaTV.net
09 dec. 2011, 14:56
Bleotu, pârât la Consiliul Discriminării de către femeile PDL

„Organizația de femei a PDL va înainta Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării o reclamație în vederea sancționării deputatului PSD Vasile Bleotu pentru declarațiile ofensatoare și discriminatorii la adresa doamnei deputat Maria Barna”, se arată într-un comunicat al PDL.

Femeile democrat-liberale cred că nu doar CNCD trebuie să-l sancționeze pe Bleotu, ci și clasa politică. În consecință, OF-PDL cere organizațiilor similare să-și prezinte public poziția.

„Atragem atenția femeilor din PSD și PNL că prin tăcerea pe care o păstrează în legătură cu acest subiect arată că sunt de acord cu injuriile colegului lor din USL și că încurajează un asemenea comportament”, susține OF-PDL.

De altfel, nici victima injuriilor sale nu pare să fi depășit momentul, ca dovadă o replică foarte tăioasă dată vineri lui Bleotu, care la finele ședinței comisiei parlamentare de  buget-finanțe a ținut să-și ceară scuze și public față de Barna.

„Îmi cer scuze pentru modul în care am vorbit. Eram nervos”, a spus Bleotu de la microfonul sălii de şedinţă, citat de către Mediafax. Maria Barna a replicat: „Sper să le accepte şi soţia dumneavoastră”.