Blestem de vedetă. Ce BOMBĂ SEXY din România s-a visat MIREASĂ, de mână cu iubitul mort

Viaţa de vedetă nu este deloc atât de uşoară precum pare. Deşi sunt în lumina reflectoarelor, VIP-urile au şi ele probleme, dezamăgiri şi blesteme care le urmăresc. Este şi cazul Pamelei de România, care crede că a fost blestemată de mama unui fost iubit din adolescenţă care a murit în timpul relaţiei cu ea.

RomaniaTV.net
12 dec. 2012, 11:17
Blestem de vedetă. Ce BOMBĂ SEXY din România s-a visat MIREASĂ, de mână cu iubitul mort

Deşi este o persoană foarte cunoscută, Simona Traşcă, alias Pamela de România, nu poate dormi liniştită. Starleta are o viaţă amoroasă dezastruoasă şi, din cauza unor vise pe care le-a tot avut, a ajuns să creadă că a fost blestemată. Povestea datează încă din adolescenţa Simonei, când un iubit de-al său a murit în timpul relaţiei, iar mama lui, crede starleta, a aruncat asupra ei un greu blestem, scrie CanCan.

Chiar dacă acum este vedetă, Simona Traşcă a fost o tânără obişnuită şi chiar a apelat la tradiţia de a-şi pune busuioc sfinţit sub pernă în noaptea de Bobotează, sperând că îşi va visa ursitul. Numai că de atunci viaţa ei s-a transformat într-un coşmar: s-a visat îmbrăcată mireasă iar în faţa ei era un fost iubit din adolescenţă, care a murit în timpul relaţiei cu ea şi o chema la el. Speriată de cele visate, Simona şi-a adus apoi aminte că mama băiatului a considerat-o vinovată de dispariţia prematură şi a jurat că îi va face viaţa un iad şi că o va blestema la biserici şi la vrăjitoare.

Simona Traşcă a intrat şi mai tare la bănuieli din cauză că, deşi este una dintre cele mai sexy vedete autohtone, nu îşi poate găsi un iubit stabil.