Blestem în familia regelui manelelor: Băiatul lui Florin Salam a moştenit boala de care a murit mama lui

Cu cinci ani in urma, Florin Salam isi pierdea sotia, in urma unor complicatii la ficat provocate de hepatita B. Fanica avea doar 27 de ani la acea vreme, iar manelistul nu si-a mai revenit niciodata dupa aceasta pierdere.

RomaniaTV.net
21 apr. 2014, 14:14
Blestem în familia regelui manelelor: Băiatul lui Florin Salam a moştenit boala de care a murit mama lui

Putina lume stie ca boala Fanicai a fost mostenita si de Dani, fiul in varsta de 10 ani a manelistului. In 2009, la doar cateva luni dupa moartea mamei sale, micutul a fost diagnosticat cu heptita B si a urmat un tratament cu interferon in valoare de 1200 de euro pe luna. La un moment dat s-a pus chiar problema unui transplant de ficat, in cazul in care boala ar fi avansat. 

Fiica lui Salam face MĂRTURISIRI EMOŢIONANTE despre mama ei. Vezi ce spune despre tatăl ei şi o altă femeie

Din fericire, tratamentul a dat roade, mai ales ca boala copilului a fost descoperita devreme. Dupa aproape un an, Florin si-a anuntat prietenii ca Dani s-a vindecat.

Se pare ca baiatul a mostenit boala de la mama lui. Hepatita B este o afectiune care se poate transmite congenital si este de 100 de ori mai contagioasa decat HIV. Fanica a descoperit ca sufera de Hepatita B chiar la nastere, insa femeia nu a urmat tratamentul prescris de medic.

Citeşte şi Florin Salam, surprins într-o ipostază ruşinoasă. Ce face manelistul cu o brunetă superbă în Orăşelul Copiilor