Blestemele grecilor? Tricolorii au fost aproape de a mai pierde un jucător important

GRECIA - ROMÂNIA, LIVE la România TV, VINERI, ora 21.45. Mihai Pintilii, Vlad Chiricheş şi Ciprian Tătăruşanu sunt jucătorii pe care naţionala României i-a pierdut în ultimele zile pentru barajul cu Grecia, iar la antrenamentul de luni seară acestora li s-ar fi putut adăuga un alt fotbalist important, Gabriel Torje, mijlocaşul lui Espanyol Barcelona.

11 nov. 2013, 20:59
Blestemele grecilor? Tricolorii au fost aproape de a mai pierde un jucător important

GRECIA – ROMÂNIA. Jucătorii convocaţi pentru „dubla” cu Grecia, contând pentru barajul de calificare la CM 2014, s-au reunit luni la Mogoşoaia, iar prima şedinţă de pregătire i-a pricinuit mari probleme selecţionerului Victor Piţurcă.

Citeşte şi GRECIA – ROMÂNIA. Costin Lazăr, SPIONUL lui Piţurcă. Vezi ce pont important i-a oferit selecţionerului

Portarul Stelei, Ciprian Tătăruşanu, a acuzat probleme lombare şi a fost necesară chemarea de urgenţă a lui Costel Pantilimon, de la Manchester City, dar tricolorii au mai fost pe punctul de a pierde un tricolor.

Citeşte şi GRECIA-ROMANIA: Iată cine va comenta meciul naţionalei transmis de România TV

Mijlocaşul de bandă dreapta, Gabi Torje, le-a dat mari emoţii celor prezenţi la antrenament. Potrivit Mediafax, în timpul jocului şcoală, Torje a resimţit dureri la piciorul stâng, după o contră cu Bănel Nicoliţă. El a avut nevoie de îngrijiri, dar a putut să continue antrenamentul, efectuându-l până la final.

Mihai Pintilii şi Vlad Chiricheş sunt jucătorii de câmp pe care echipa noastră nu se poate baza împotriva Greciei.

Citeşte şi SONDAJ ROMANIA – GRECIA. Credeţi că se vor califica tricolorii la CM 2014?