Blestemul familiei! Fratele lui Florin Salam, Nelu Stoian, a murit de Covid 19

Interpretul de manele Florin Salam ar fi murit, sâmbătă, la vârsta de 42 de ani, a anunţat în mod eronat stiririleprotv.ro. Fiica acestuia infirmă informaţia morţii, dar vestea s-a răspândit ca un fulger după ce şi fratele lui a murit de Covid 19.

13 aug. 2022, 20:39
Blestemul familiei! Fratele lui Florin Salam, Nelu Stoian, a murit de Covid 19

Fratele lui Florin Salam, Nelu Stoian, a murit răpus de noul coronavirus. S-a stins din viață chiar pe patul de spital. Neluțu Stoian, fratele manelistului, s-a confruntat în ultimii ani și cu probleme cardiace și pulmonare.

Florin Salam reacționează la fake news-ul serii lansat de ProTv: „Dragilor, nu am murit. Ne vom revedea curând la concerte”
În urmă cu două zile, presa tabloidă a anunțat că interpretul de manele a fost internat de urgență în spital, în stare gravă, din cauza Covid-19. Florin Salam a lăsat în urmă o soție și cinci copii.

Astăzi, conform surselor Știrilor Pro TV, Florin Salam ar fi  decedat. Fiica şi avocatul acestuia au infirmat, la România TV, decesului cântăreţului şi au anunţat că dau în judecată postul.

Betty Salam, fiica interpretului de manele Florin Salam a reacționat după apariţia în presă a informației că tatăl ei a murit.

„Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit. Iar din păcate această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România. Ne vom revedea curand la concerte. Va doresc sănătate tuturor Rușine Pro TV”, a scris Florin Salam pe pagina sa de Facebook.