BLESTEMUL PĂRINTELUI CALCIU. Cum a fost descoperit preotul în MORMÂNT la ŞAPTE ANI de la înhumare FOTO

Mai multe fotografii de la deshumarea parintelui Calciu arată că bărbatul şi-a prezits mumificarea, pe care a considerat-o un blestem, oferind prin testament preoţilor îndrumări pentru a-i face trupul să putrezească.

18 iul. 2014, 13:41

Preotul Gheorghe Calciu a murit in 2006, in SUA, unde se stabilise cu familia. A fost insa inmormantat, conform dorintei sale, la Manasrtirea Petru Voda din Neamt. Conform testamentului lasat de parintele Gheorghe Calciu, trupul sau a fost deshumat anul trecut, la sapte ani de la moartea sa. Socant este faptul ca parintele a stiut cum va fi gasit trupul sau si a lasat dispozitii clare, potrivit apologeticum.ro.

Citeşte şi ŞOCANT! O fetiţă mumificată îngrozeşte lumea întreagă. În fiecare zi CLIPEŞTE. VIDEO

Trupul meu va fi dezgropat. Diavolul s-ar putea folosi de mitologia populara spre a impiedica putrezirea trupului meu. Daca peste ani, trupul meu va fi dezgropat si va fi neputrezit, preotii sa citeasca peste el rugaciuni de desfacere a blestemului, ca trupul sa se risipeasca in cele din care a fost alcatuit, ca nu de la Dumnezeu se va fi facut minunea aceasta, ci din inselarea celui rau. Sa fie legați preotii care m-au vazut sa nu vorbeasca niciodata despre aceasta minune falsa si trupul pus intr-o alta groapa spre a fi uitat pentru totdeauna„, scria  parintele Calciu in 2006, pe patul de moarte, cu o luna inainte de nefiinţă, într-o scrisoare către Iustin Parvu.

Citeşte şi Descoperirea BIZARĂ făcută de un copil de 12 ani într-o CASĂ PĂRĂSITĂ: Am crezut că este un manechin

Deshumarea parintelui Calciu, ingropat la Manastirea Petru Voda din Neamt, s-a facut in secret in decembrie anul trecut. Deshumarea a fost facuta de patru calugari, lucru care a dus ,la izbucnirea unui scandal după ce fiul preotului a aflat acest lucru. Acesta i-a amenintat pe reprezentantii manastirii ca-i va aduce in fata justitiei in cazul in care trupul tatalui sau nu va fi reinhumat. Speriati, calugarii au reingropat imediat trupul. Insa, in perioada in care acesta a stat deshumat a fost tinut intr-o chilie a manastirii, preoti si calugari au venit in pelerinaj.