BLESTEMUL porcului de Crăciun. Ce au păţit doi NĂTĂRĂI care au vrut să petreacă Ignatul mai devreme VIDEO

Publicat: Vineri, 13 Decembrie 2013 19:16 // Actualizat: Sâmbătă, 19 Decembrie 2015 00:05 // Sursa: romaniatv.net

Deşi Ignatul este încă departe, doi indivizi au vrut să fie ceva mai harnici şi să taie deja porcul, chiar dacă până la Crăciun mai este destulă vreme. Planul le-a fost însă dat peste cap de o întâmplare pe cât de amuzantă, pe atât de dureroasă.

Foto: Captură video

Doi ruşi care s-au grăbit să taie porcul pentru Crăciun au fost nevoiţi să cruţe animalul, în urma unui eveniment neprevăzut şi care poate fi considerat drept un blestem al porcului sau o pedeapsă divină pentru că au vrut să păcătuiască în post.

Cum porcii nu sunt tocmai uşor de ucis pentru unii, Nătărăul şi Gogomanul, să le spunem, au vrut să ucidă guiţătorul cu o lovitură de topor în cap. Doar că, având reflexe bune, purcelul s-a ferit, iar toporul din mâna ce se pregătea să-l facă pe Ghiţă jumări a ricoşat în genunchiul celuilalt bărbat din poveste, care de durere a uitat şi de şorici, şi de jumări. Evenimentul i-a făcut pe cei doi să uite, pentru moment, de tăierea animalului, care a fost graţiat, cel puţin periodic, probabil până când cei doi vor găsi o modalitate mai sigură de a-l sacrifica.

loading...
9 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
19 dec 16:54
Răspunde | Votează email 0 email
dan
Castiga bani acasa! Cel mai eficient program de lucru la domiciliu a fost lansat! Castiga bani acasa! Simplu, confortabil, cu rezultate! Porneste imediat si castiga bani acasa! Trebuie doar sa ai calculator, internet si minime cunostinte de folosire a documentelor word si pdf. Cand vrei cu seriozitate sa incepi, cauta-ne la adresa de email: [email protected]
19 dec 12:46
...când cei doi vor găsi o modalitate mai sigură de a-l sacrifica. loading… Source link ETICHETE...
09 ian 21:33
...care a fost gratiat, cel putin periodic, probabil pana cand cei doi vor gasi o modalitate mai sigura de a-l sacrifica. Sursa: ROMANIATV Comments...
15 dec 12:22
Răspunde | Votează email 0 email
camelia
SA AVETI PARTE DE O SUFERINTA PE MASURA ATAT CEI CARE OMORATI ANIMALELE CU CRUZIME CAT SI CEI CARE TRATATI UN ASEMENEA SUBIECT CU SUPERFIFICIALITATE SI IN GLUMA....ANIMALUL A FOST ,CLAR, LOVIT IN CAP.
15 dec 09:46
Răspunde | Votează email 0 email
dumy
Daca se intampla asta in RO as fi scris mare ;PUSCARIE ; sunt sigur ca si la noi se procedeaza asa in unele ograde , deci acesti RUSI au patit-o cam usor si poate cineva se va sesiza si la ei, trebuie pedepsiti
14 dec 17:14
Răspunde | Votează email 4 email
Tibi
Acest filmulet prezinta un caz de cruzime fata de animale si trebuie cenzurat ca atare. Articolul da de inteles ca porcul nu a avut de suferit, desi este evident din filmulet ca a fost lovit de topor si ca este ranit in urma loviturii. Sunteti cu nimic mai presus decat cei care au facut acest film. Acelasi nivel de constiinta.
13 dec 23:13
Votează email 1 email
.../> … Excerpt from:  BLESTEMUL porcului de Crăciun. Ce au păţit doi NĂTĂRĂI care au vrut...
13 dec 19:31
... Deşi Ignatul este încă departe, doi indivizi au vrut să fie ceva mai...
13 dec 19:21
...taie deja porcul, chiar dacă până la Crăciun mai este destulă vreme. Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
1
EUR
4.7798
RON
20 Jan
noapte -4 °
zi 1 °
Ultimele joburi adaugate
24 H