Bliţul îţi poate salva viaţa: Ce boala poţi detecta cu ajutorul smartphone-ului

Blitul de la un aparat foto a reusit sa ii salveze viata unui baietel, iar smartphone-ul tau ti-ar putea salva si tie viata. Afla cum este posibil ca acest instrument sa indice o afectiune extrem de grava.

RomaniaTV.net
04 mart. 2015, 10:37
Bliţul îţi poate salva viaţa: Ce boala poţi detecta cu ajutorul smartphone-ului

Ai observat ceva interesant in privinta baiatului din fotografia de mai sus? Daca nu ar fi fost blitul de la un aparat de fotografiat, parintii luiTaylor Treadwell nu ar fi detectat cancerul baiatului lor.

Citeşte şi Materialul-minune care ar putea distruge cancerul

Dar parintii au vazut stralucirea ciudata din ochiul  lui drept si l-au dus la spital. Rezultatele? O tumora uriasa pe ochiul lui drept si trei tumori mai mici in ochiul stang al baietelului. Micutul suferea de retinoblastom – o tumora maligna oculara care se dezvolta in retina.

Dupa patru luni de chimioterapie, forma de cancer de care suferea baietelul era in remisie. Din pacate, cancerul a provocat daune la ochiul sau drept, pe care medicina moderna nu le poate indrepta.

Citeşte şi Amestecul care te protejează de cancer

Stralucirea din ochiul baietelului este un indicator clar ca el suferea de retinoblastom, iar telefonul tau inteligent te poate ajuta la diagnosticarea acestei forme.

Citeste mai mult pe feminis.ro.