Bloggeriţă antivaccin, interzisă pe Instagram după ce a lins un cărucior în supermarket. Videoclipul a făcut furori pe reţelele de socializare – VIDEO

O bloggeriţă antivaccin a reuşit să fie interzisă pe Instagram după ce a lins căruciorul de la supermarket.

16 aug. 2021, 17:16
Bloggeriţă antivaccin, interzisă pe Instagram după ce a lins un cărucior în supermarket. Videoclipul a făcut furori pe reţelele de socializare – VIDEO

Bloggeriţă antivaccin, interzisă pe Instagram. Jodie Meschuk, o bloggeriţă cunoscută pentru opiniile sale împotriva vaccinului anti-Covid19, s-a filmat în timp ce a lins căruciorul de la supermarket, dar şi alte obiecte din magazin.

Bloggeriţă antivaccin, interzisă pe Instagram după ce a lins un cărucior în supermarke

Meschuk a postat clipul pe Instagram, acolo unde avea o pagină cu peste 20.000 de urmăritori. Ulterior, cei de la Facebook i-au şters contul pentru că a încălcat politicile privind Covid-19 şi vaccinarea.

Într-un clip de 20 de secunde, Meschuk a lins căruciorul de la supermarket, mânerul uşii şi alte produse din magazin.

„Germenii întăresc sistemul imunitar, expunerea la germeni creează mijloace de apărare împotriva astmului şi alergiilor. Microbii ajută la digestie”, a scris bloggeriţa pe Instagram, potrivit sursei menţionate.

Meschuk a postat clipul pe pagina sa de Instagram cu peste 17.000 de urmaritori, iar de acolo, imaginile revoltatoare au ajuns pe toate retelele sociale, distribuite de internautii care au criticat-o pentru gestul ei, scrie DailyMail.

Acum, bloggerita a ramas si fara contul de Instagram, dupa ce platforma i l-a blocat, ca urmare a incalcarii politicilor privind Covid-19 si vaccinarea, a confirmat un purtator de cuvant al Facebook pentru Insider.

In martie anul trecut, un tanar de 21 de ani din Statele Unite, influencer pe reteaua de socializare TikTok, a fost infectat cu coronavirus dupa ce a lins un vas de toaleta in cadrul unei provocari denumite „Cooronavirus Challenge”.

Focar de COVID după o petrecere organizată de Obama. Cel puţin 74 de persoane au fost testate pozitiv după eveniment!
De altfel, nu mai puţin de 74 de oameni au fost testate pozitiv pe insula Martha’s Vineyard. Incidentul s-a petrecut după extravaganta petrecere de 60 de ani a fostului președinte Barack Obama, mai multe cazuri decât orice săptămână din aprilie.

Potrivit Dailymail.co, cu toate acestea, oficialii din domeniul sănătății observă că este încă prea devreme pentru a cunoaște dacă sutele de oaspeți și muncitori adunați fără mască au contribuit la creșterea cazurilor.

„În acest moment nu suntem conștienți de niciun caz legat de petrecerea Obama”, a declarat pentru DailyMail.com agentul de sănătate din Tisbury și purtătorul de cuvânt al consiliilor de sănătate Maura Valley. „Este puțin prea devreme și singurul mod pe care îl vom cunoaște este prin urmărirea completă a contactelor.”

Citeşte şi: Semnal de alarmă în Israel. Peste 500 cazuri grave de COVID-19, pentru prima oară după luna martie