BLONDA BEATĂ care a provocat un accident grav accident în Cluj i-ar fi promis favoruri sexuale poliţistului

"Eroina" urmăririi ca-n filme din centrul Clujului, ce a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, a încercat să convingă un poliţist să o lase liberă, după ce fusese reţinută de oamenii legii.

RomaniaTV.net
28 feb. 2014, 07:14
BLONDA BEATĂ care a provocat un accident grav accident în Cluj i-ar fi promis favoruri sexuale poliţistului

După ce a făcut praf trei maşini, incluzând BMW-ul pe care-l conducea, şi a provocat rănirea a patru persoane, tânăra din Deva care a semănat panică prin Cluj a reuşit să şocheze în continuare, scrie citynews.ro.

Citeşte şi

Blonda beată care a provocat accidentul din centrul Clujului are interdicţie de a părăsi judeţul

Aflată în maşina poliţiei, după ce fusese oprită din cursa „nebună” pe care o iniţiase prin centrul municipiului, blonda a încercat să convingă un poliţist să îi dea drumul. Dar nu oricum, ci apelând la o metodă folosită de practicantele celei mai vechi meserii din lume. „Ţi-o s*g dacă mă laşi să plec”, i-a spus aceasta agentului aflat lângă ea, dar care a rămas impasibil la „ofertă”.

Citeşte şi Fără număr. Un manelist beat a distrus patru maşini, la Cluj Napoca

Văzând că nu are succes, tânăra a încercat să impresioneze apelând la alte trucuri, ceva mai puţin vulgare. „Îți promit că în viața mea nu voi conduce, te rog frumos, uită-te la mine. Dă un leu pe mine, te rog frumos, în lumea asta. Îți promit că nu te voi dezamăgi”, şi-a continuat „tirada” de sentimentalisme petrecăreaţa.

Mai mult, în momentul în care un paramedic SMURD a întrebat-o dacă o doare ceva, aceasta a dat un răspuns dezarmant: „Mă doare indiferenţa oamenilor”.