Blonda de la MASTERCHEF” FACE PRAF o EMISIUNE TV. „Să clarific MIZERIA ce se numeşte CIREAŞA DE PE TORT”

Blonda sexy care a participat la una dintre ediţiile trecute ale emisiunii "MasterChef", de la Pro TV, face praf un show de la Prima TV, unde a fost invitată recent.

05 mai 2014, 08:49

Maria Secrieriu a comentat în termeni foarte duri ceea ce s-a întâmplat la emisiunea „Cireaşa de pe tort”, de la Prima TV, unde a fost invitată să-şi demonstreze calităţile culinare, scrie ro.celebrity.yahoo.com.

Citeşte şi CASNICA de la MasterChef nu a fost singură de 1 MAI. Vezi cine i-a luat gândul de la DIVORŢ

„Aş dori să împart experienţa cu voi sau mai bine să clarific mizeria ce se numeşte Cireaşa de pe tort. O emisiune la care am participat şi am rămas stupefiată, ulterior lăsându-mi un gust amar şi îmi pare sincer rău că am acceptat invitaţia. Nu am nevoie de nicio promovare.

În show-ul culinar care m-a consacrat, dragilor, producţia tăia exact ce era în plus, nu acele părţi esenţiale din munca mea, cum ar fi unul dintre preparatele mele. Mai bine tăiaţi din mediocritatea momentului cu limuzina, aşa cum aţi facut la Foa, când momentul limuzinei a fost scos (dar de, era Foa) şi îmi lăsaţi munca mea şi a echipei mele să se vadă în întregime”, a comentat Maria Secrieriu.

Citeşte şi MASTERCHEF: „Blonda” de la Masterchef 2014, jignită rău de un concurent

„Am avut pregătite două deserturi, iar tarta cu fructe a fost ceva ce mi s-a spus să prezint, asta probabil pentru a fi depunctată mai bine ştiind că dacă mă voi prezenta cu desertul scos din filmare era K.O… Sunt tare curioasă. Ca să nu mai pun la socoteală faptul că aceeaşi echipă „profi” nu a lăsat-o pe Angelica Ilie să îmi ofere nota 10 şi că alţi concurenţi au avut trasate note clare pe care trebuiau să le ofere colegilor. Nici măcar interviurile nu s-au montat cum trebuia… Urât, foarte urât”, a adăugat blonda.