Blonda lui DD candidează la parlamentare. Vezi cu cine se bate pentru un mandat de senator

Diana Voiculescu, directorul general al OTV, cunoscută ca "blonda lui Diaconescu", candidează din partea PPDD la alegerile parlamentare. Aceasta va intra în cursa pentru un mandat de senator în colegiul 9 din Capitală.

RomaniaTV.net
31 oct. 2012, 20:52
Blonda lui DD candidează la parlamentare. Vezi cu cine se bate pentru un mandat de senator

Potrivit ghimpele.ro, Diana Voiculescu se va bate pentru mandatul de senator cu Cătălin Croitoru de la USL și Radu F. Alexandru de la ARD. 

Şefa OTV va face echipă în sector cu fostul candidat PP-DD la Primăria sectorului 5, Daniel Schmid, care la rândul său îi va înfrunta în colegiul 10 pe profesorul Florian Popa (USL) și pe țărănistul Alexandru Ciocâlteu (ARD).

Fostul UNPR-ist Liviu Goncea, candidat la primăria sectorului 1 la alegerile locale din 2012 din partea progresiștilor, se regăsește acum pe listele PP-DD drept candidat în sectorul 1 în colegiul de deputat nr 2. Goncea va întâlni aici două doamne – Diana Tuşa (USL) și Anca Constantinescu (PDL).

Pe listele PP-DD din Capitală se mai află actualul deputat PSD Jipa Ruxandra, care va merge în alegeri în sectorul 6, acolo unde se va „bate” în colegiul 12 Senat cu social-democratul Gabriel Mutu și Valeriu Todirașcu de la Noua Republică.

Fostul senator PNL Romeo Florin Nicoară va candida și el din partea PP-DD pentru un colegiu de deputat în sectorul 5, unde îi va întâlni în colegiul 20 pe Dumitru Chiriţă (USL-PSD) și Radian Tufă (ARD-PDL).