Blonda lui DD: Nu a fugit din ţară, a fost la Londra. S-a întânit cu avocaţi, bancheri şi afacerişti

Directorul general al OTV, Diana Voiculescu, a declarat, joi, la România TV că Dan Diaconescu nu a fugit din ţară, ba mai mult, se va întoarce joi seară, când va organiza o conferinţă de presă.

RomaniaTV.net
04 oct. 2012, 14:19
Blonda lui DD: Nu a fugit din ţară, a fost la Londra. S-a întânit cu avocaţi, bancheri şi afacerişti

„Sunt cu domnul Diaconescu. Iar domnul Diaconescu se va întoarce joi seară. Nu a fugit din ţară, nu are de ce să fugă din ţară. Din câte ştiu eu, dar nu vă pot da informaţii certe, joi urmează să organizeze o conferinţă de presă cu foarte multe lucruri noi, după ora 19.00„, a declarat Diana Voiculescu.

Şefa OTV a mai precizat că DD nu a renunţat la intenţia sa de a-l da în judecată pe Victor Ponta şi pe Remus Vulpescu. „Cu siguranţă, da! Dânsul s-a întâlnit şi cu avocaţii de aici, de la Londra, şi de pe unde a mai fost, pentru a pune la punct toate detaliile acestei acţiuni în instanţă, care vor fi şi plângeri penale şi va da în judecată şi Ministerul Economiei„, a spus aceasta.

De asemenea, Diana Voiculescu a declarat că Diaconescu a plecat din ţară pentru discuţii legate „doar” de Oltchim şi „nicio altă întâlnire nu a fost legată de vreun alt subiect”.

Întâlnirile de la Londra au fost şi cu oameni de afaceri, şi cu avocaţi, şi cu bancheri. Pentru că lucrurile care s-au spus în ultima perioadă, în România, despre Dan Diaconescu nu sunt în regulă. Sunt nişte minciuni. Mie mi-a fost greu să cred că un prim-ministru poate face astfel de declaraţii mincinoase”, a adăugat blonda lui DD.

La final, Diana Voiculescu a precizat că Dan Diaconescu nu va renunţa la lupta pentru Oltchim, ba mai mult, banii pe care acesta i-a scos de la bancă sunt în continuare la dispoziţia Guvernului, pentru a achita salariile muncitorilor de la Oltchim.

„Din câte ştiu eu, banii sunt în siguranţă, şi, din câte ştiu, domnul Diaconescu a spus că banii aceştia sunt la dispoziţia Guvernului pentru a achita salariile de la Oltchim. Tot ce pot să vă spun este că au fost foarte multe minciuni spuse pe televizor. Noi am făcut hârtii către OPSPI, către Ministerul Economiei, către sindicate şi către Oltchim, în care am spus că aceşti bani, chiar dacă acest contract nu se va încheia, nu contează din vina cui? Noi spunem că din vina Guvernului. Chiar dacă acest contract nu se va încheia, aceşti bani să fie cu titlu gratuit. De donaţie. Să ne găsească formula legală, ca să nu ne acuze de mită, de încercare de mită ş.a.m.d. Să găsească formula legală. Sunt la dispoziţa Guvernului pentru achitarea salariilor de la Oltchim. Din câte am înţeles, astăzi este joi, din câte ştiu eu, şi nu s-au dat salariile la Oltchim„, a mai spus Diana Voiculescu.

CITEŞTE ŞI: Blonda lui DD rupe tăcerea: Diana Voiculescu vorbeşte despre relaţia ei cu Diaconescu