Blue Air oferă check-in online gratuit din Roma

Începand din 18 ianuarie, Blue-Air introduce sistemul gratuit de check-in online şi pentru zborurile cu plecare din Roma. Serviciul va putea fi folosit cu maximum 14 zile înainte de data plecării şi până la trei ore înainte de ora decolării.

RomaniaTV.net
20 ian. 2012, 08:29
Blue Air oferă check-in online gratuit din Roma

La finalul procesului de check-in online trebuie să tipăriţi cartea de îmbarcare, cu care vă veţi prezenta la aeroport pentru îmbarcare.

 

În acest fel se reduce timpul de aşteptare în aeroport, iar persoanele care călătoresc doar cu bagaj de mână se vor prezenta cu cartea de îmbarcare direct la poartă, cu 60 de minute înainte de decolare.

Pasagerii cu bagaje de cală se vor prezenta cu 90 de minute înainte de zbor la biroul de înregistrare bagaje.

 

Începând cu 2 februarie, Blue-Air introduce o taxă de check-in la aeroport, valabilă pentru plecările din Roma. Pasagerii care fac check-in în aeroport vor plăti 5 euro în momentul rezervării, la agenţiile Blue Air şi partenere, sau prin Call Center, iar cei care fac check-in în aeroport înainte de plecare vor plăti 10 euro.

 

Pasagerii care şi-au cumpărat bilete pe rutele Roma – Bucureşti şi Roma – Bacău înainte de 2 februarie, nu vor plati taxa de check-in în aeroport.