Blue Air şi Wizz Air introduc noi zboruri din această toamnă. Vezi preţurile

Companiile aeriene Blue Air şi Wizz Air introduc noi zboruri din această toamnă. Astfel, Blue Air redeschide ruta Bucureşti-Torino, iar Wizz Air introduce noi zboruri spre Bari, din Timişoara şi Cluj Napoca.

28 iul. 2014, 12:04
Blue Air şi Wizz Air introduc noi zboruri din această toamnă. Vezi preţurile

Blue Air, prima companie de smart flying, cu peste 30 de rute in Europa, redeschide din 30 septembrie 2014 cursa regulata Bucureşti – Torino (Cuneo) şi retur cu 2 frecvenţe/ săptămână, în fiecare zi de marţi şi sâmbătă, potrivit unui comunicat al companiei.

Biletele de avion pot fi achiziţionate online pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la cele peste 3.000 de agenţii partenere din ţară şi străinătate, la preţuri începând de la 27.99 euro/ segment de zbor, taxe incluse.

Blue Air a reintrodus ruta Bucureşti-Torino şi retur, care în prezent este operată doar din Bacău. Pasagerii care îşi vor cumpăra bilelete de avion pe această nouă rută vor avea un bagaj de cală gratuit în limita a 32 de kilograme, pentru biletele achiziţionate până pe 30 septembrie, cu perioada de călătorie până la sfârşitul orarului de iarnă 2014/ 2015„, a declarat Gheorghe Racaru, director general Blue Air.

Blue Air operează în Italia şi alte rute din Bucureşti, respectiv: Bologna, Catania, Milano, Napoli, Roma şi retur.

Wizz Air introduce noi zboruri spre Bari, din Timişoara şi Cluj Napoca
     
Suntem încântaţi să anunţăm astăzi (28 iulie 2014 – n.r.) două noi rute din România, din Timişoara şi Cluj Napoca spre Bari (Italia). Suntem încrezători că pasagerii noştri din România vor fi încântaţi să viziteze Marea Adriatică şi provincia Bari, în timp ce italienii pot descoperi regiunile din România călătorind cu un Airbus A320 nou, pentru a se bucura de vacanţe accesibile„, a anunţat Daniel de Carvalho, corporate communications manager la Wizz Air.

Zborurile spre ambele rute vor fi operate marţea şi sâmbăta, la preţuri ce pornesc de la 89 de lei. Biletele pentru cele mai noi rute disponibile din România au fost puse deja în vânzare şi pot fi rezervate pe wizzair.com.