BMW rupt în două într-un grav accident. Ce s-a aflat despre şoferul de 23 de ani, care a murit pe loc

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că tânărul nu deţinea permis de conduce pentru nicio categorie de vehicule.

23 feb. 2023, 16:52
BMW rupt în două într-un grav accident. Ce s-a aflat despre şoferul de 23 de ani, care a murit pe loc

Accident grav în Neamţ. Un tânăr de 23 de ani a murit după ce, în noaptea de miercuri spre joi, a intrat cu maşina într-un cap de pod, pe drumul judeţean 208P, în localitatea Dragomireşti, județul Neamț.

În maşina marca BMW condusă de tânăr se afla şi o femeie de 38 de ani, care a fost grav rănită. „Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un tânăr de 23 de ani, din Dragomireşti, conducea un autoturism din direcţia Dragomireşti spre Bârgăuani, pe un sector de drum în curbă ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un cap de pod şi un copac. Din nefericire, în urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto şi vătămarea corporală a unei femei de 38 de ani, pasager în acelaşi autoturism”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că tânărul nu deţinea permis de conduce pentru nicio categorie de vehicule.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Expert al Bancii Mondiale: „O repetare a cutremurului din 1977 ar fi devastatoare pentru România”

Accident în care au fost implicate şase maşini, pe A1, între Sebeş şi Orăştie

Un accident în care au fost implicate şase maşini s-a produs joi pe A1, între Sebeş şi Orăştie, nefiind înregistrate victime.

Dănuț, tânărul de 20 de ani mort în accidentul cumplit din Timișoara, era campion mondial la robotică. Clipe dureroase pentru familie și prieteni: „Drum lin, îngerașul nostru”

Accidentul, în care au fost implicate 5 autoturisme şi un TIR, s-a produs pe A1, la km. 331, pe sensul Sebeş-Orăştie. Nu s-au înregistrat victime, dar traficul este perturbat.

Un jandarm din Capitală a salvat două persoane dintr-un accident produs pe autostradă / Jandarmul se întorcea de la părinţi şi era în timpul liber

Un jandarm din Capitală a salvat două persoane dintr-un accident produs pe Autostrada A1. Jandarmul se întorcea de la părinţi şi era în timpul liber.

”Alin se întorcea de la Slatina, de la părinţii săi, către Bucureşti. Era pe autostrada A1. La un moment dat, în dreptul km 58, a fost depăşit pe banda 2 de un autovehicul care, imediat după depăşire, a derapat, acesta fiind proiectat în şanţul lateral”, a transmis, miercuri seară, Jandarmeria Română.

Sursa citată a precizat că jandarmul nu a ezitat nicio clipă să intervină. ”A oprit  imediat maşina, pe care a poziţionat-o, pe avarii, în siguranţă. A alergat către maşina din care ieşea deja fum şi a scos rapid cele două persoane care se aflau în autovehicul”, a mai transmis sursa citată. Instituţia a precizat că jandarmul este Junoiu Alin, din cadrul Batalionului 3 al Jandarmeriei Capitalei.