Dănuț, tânărul de 20 de ani mort în accidentul cumplit din Timișoara, era campion mondial la robotică. Clipe dureroase pentru familie și prieteni: „Drum lin, îngerașul nostru”

Dănuț, un tânăr de 20 de ani, a murit miercuri noaptea în accidentul tragic din Pasajul Michelangelo din Timișoara. Tânărul arădean este membru în echipa de robotică Delta Force care a câștigat anul trecut campionatul mondial din SUA.

23 feb. 2023, 11:25
Dănuț, tânărul de 20 de ani mort în accidentul cumplit din Timișoara, era campion mondial la robotică. Clipe dureroase pentru familie și prieteni: „Drum lin, îngerașul nostru”

Dănuț era elev la Liceul Național de Informatică din Arad, iar anul trecut a participat cu echipa de robotică și a și câștigat Campionatul Mondial de Robotică desfășurat în Houston, Texas. Au fost 160 de echipe venite din toate colțurile lumii, însă românii din Arad au demonstrat că sunt cei mai bine pregătiți.

Tânărul de 20 de ani era foarte inteligent și determinat, era unul dintre cei mai buni elevi din liceul său și avea rezultate remarcabile. Avea, de asemenea, o mulțime de planuri de viitor care, din păcate, vor rămâne neatinse.

Citește și Doi tineri morți în accident într-un pasaj din Timișoara. Un camion a spulberat mașina condusă de un adolescent de 18 ani

Miercuri noaptea, Dănuț și o prietenă de-ale lui și-au pierdut viața în accidentul cumplit din Pasajul Michelangelo din Timișoara. Doar șoferul, un tânăr de 18 ani, și pasagerul din dreapta au reușit să scape cu viață. Acum se află în stare gravă la spital.

Familia lui Dănuț e devastată și încă speră că totul e doar un coșmar din care urmează să se trezească. Sora tânărului, Sorina, a scris un mesaj extrem de emoționant pe Facebook: „Nu te voi uita niciodată, dragul meu frate! Ai lăsat un gol imens în sufletele noastre!”. Iar acestuia a scris: „Drum lin spre cer, îngerașul nostru!”.

Citește și Accident grav, un român a intrat cu TIR-ul până în bucătăria unei case: „Am crezut că e cutremur”

Vestea a fost foarte dureroasă și pentru prieteni și cunoscuți. ”Vestea aceasta m-a cutremurat! Dănuț mi-a fost elev și am in minte imaginea acelui copil dolofan, drăgălaș, curios și foarte simpatic. Nu credeam că voi vorbi despre el la timpul trecut! Dănuț, să ai drumul lin spre cer! Pentru părinți nu cred că voi găsi cuvinte care să le aline suferința! Dumnezeu să vă dea putere! Sincere condoleanțe! Nu pot sa cred așa ceva. Dumnezeu să-l odihnească și familiei multa mângâiere sa treacă peste acest necaz. Dumnezeu sa-l ierte! Lumină veșnică Dănuț, ai fost un copil minunat!!”, au transmis prietenii tânărului.