BNR vrea să cumpere 6 cabine pentru fumat printr-un contract estimat la 500.000 lei

Publicat: Vineri, 06 Decembrie 2013 15:15 // Actualizat: Vineri, 06 Decembrie 2013 15:15 // Sursa: Mediafax

BNR intenţionează să amenajeze spaţii pentru fumători la sediul central, etajele II, III şi IV, şi vrea să achiziţioneze în acest sens şase cabine speciale, printr-un contract cu o valoare estimată la 401.000 lei, fără TVA.

Foto: bizoo.ro

Spaţiile vor fi amplasate în clădirea BNR din Strada Doamnei, la etajele II, III şi IV, câte unul la fiecare capăt al coridoarelor principale.

Banca centrală a cerut oferte pentru cabine de fumat dotate cu echipamente performante de tratare, purificare avansată şi condiţionare a aerului, fără unitate exterioară.

Cabina va avea o capacitate minimă de şapte persoane. "Ansamblul va avea un design modern, va fi prevăzut cu o uşă şi sistem de iluminat propriu şi nu va depăşi dimensiunile în plan precizate. Uşa de acces va fi culisantă, automată. Părţile fixe vor fi executate din sticlă clară/transparentă de circa 10 mm grosime, finisată şi securizată. Profilele metalice vor fi din aluminiu, cu aspect de metal satinat. Sistemul de purificare va fi de tip multi-filtru, profesional, funcţionând pe principiul electrostatic şi pe bază de cărbune activ. Sistemul va avea o eficienţă maximă la eliminarea fumului/ mirosului de ţigară, a particulelor de nicotină şi formaldehidă din aer", se arată în caietul de sarcini.

Termenul de furnizare (inclusiv montaj, racordare, punere în funcţiune şi instruire) este de maxim o lună de zile de la predarea amplasamentului.

Contractul, finanţat din fonduri proprii, va fi atribuit prin licitaţie deschisă, pentru preţul cel mai scăzut. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare a fost stabilit la 27 decembrie.

În prezent, în sediul central al instituţiei fumatul este permis într-un spaţiu similar amenajat la parter.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
BNR cabine pentru fumat cabine pentru fumat BNR cladirea BNR
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
06 dec 17:22
...în acest sens şase cabine speciale, printr-un contract cu o valoare estimată la 401.000 lei, fără TVA. Citește mai departe…

...
06 dec 15:45
Răspunde | Votează email 0 email
Http://SmartUrl.it/RoML

Esti Pasionat de Fotbal ? ... intra Aici: Http://SmartUrl.it/RoML Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te jucand gratuit cu alti Manageri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Bani, Telefoane, Trofee, Diplome, Cadouri surpriza, etc!

Http://SmartUrl.it/RoML

(Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Manager de Fotbal Gratuit AICI:

Http://SmartUrl.it/RoML
06 dec 15:30
... BNR intenţionează să amenajeze spaţii pentru fumători la sediul central,...
1
EUR
4.8418
RON
11 Jul
noapte 15 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H