Boagiu a verificat baza de la Tâncăbeşti a Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Anca Boagiu, a vizitat miercuri seară baza de intervenţie de la Tâncăbeşti a Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri.

RomaniaTV.net
01 feb. 2012, 20:47
Boagiu a verificat baza de la Tâncăbeşti a Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri

Ministrul de resort a verificat dacă utilajele de deszăpezire sunt pregătite pentru posibile intervenţii având în vedere că sunt anunţate ninsori şi vânt puternic pentru perioada următoare.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, remis miercuri Agerpres, ministrul Mediului şi Pădurilor, Laszlo Borbely, a făcut o informare în Guvern privind evoluţia fenomenelor meteorologice.

Ministrul Borbely a anunţat miercuri că, potrivit informaţiilor ANM, se va menţine şi mâine (n.r joi) Codul portocaliu pentru ger, iar mâine se va emite Cod galben pentru fenomene meteorologice periculoase (vânt, ninsoare viscolită). Avertizarea va fi valabilă, cel mai probabil, începând de vineri la prânz. În cazul în care joi se vor înregistra precipitaţii sub formă de ploaie şi lapoviţă, va fi emisă atenţionare de polei, se precizează în comunicatul Executivului.