Boagiu îi cere DEMISIA lui Silaghi: Acest ministru lebădă trebuie să plece acasă

Vicepreşedintele PDL Anca Boagiu a cerut, marţi, demisia ministrului Transporturilor, Ovidiu Silaghi, arătând că "acest ministru lebădă este incapabil" şi a adus un prejudiciu României de 2,5 miliarde de euro, scrie Mediafax.

RomaniaTV.net
23 oct. 2012, 14:05
Boagiu îi cere DEMISIA lui Silaghi: Acest ministru lebădă trebuie să plece acasă

„Acest ministru lebădă, că tot nu ştie lumea numele lui, trebuie să plece acasă, pentru că a fost ca o lebădă. Este incapabil acest ministru lebădă, pe numele său Silaghi, trebuie să fie demis. El a adus României un prejudiciu de 2,5 miliarde de euro, fiind incapabil să pună în practică programul de infrastructură şi de investiţii în infrastructură”, a precizat Anca Boagiu, într-o conferinţă de presă.

Ea a arătat că ministrul Transporturilor l-a dezinformat pe premier, arătând că Ministerul a pierdut pe primul semestru 1,25 miliarde de lei, iar după rectificare a mai pierdut 1,046 miliarde de lei din programele finanţate de fondurile externe.

Ea a prezentat un raport al Curţii de Conturi care arăta că în ultimii şapte ani Ministerul Transporturilor „şi-a făcut treaba”, adică pe timpul guvernării PDL.