Boala a făcut din ea o creatură HIDOASĂ. Abia mai seamănă cu un om şi SPERIE oamenii când cerşeşte pe stradă

O femeie din Indonezia are o boală rară, care a făcut din ea un monstru. Ea are tumori pe tot corpul şi numai după o jumătate din faţa ei şi-ar putea da seama cineva că este un om.

05 mart. 2014, 21:43
Boala a făcut din ea o creatură HIDOASĂ. Abia mai seamănă cu un om şi SPERIE oamenii când cerşeşte pe stradă

Sarotin este o femeie din Indonezia, în vârstă de 46 de ani, care suferă de neurofibromatoză. Aceasta este o boală genetică, rară, ce constă în formarea şi creşterea incontrolabile de tumori pe traseele nervilor, scrie naij.com.

O jumătate din faţa ei este acoperită cu o tumoră enormă, asemănătoare unei trompe de elefant, iar cealaltă jumătate este acoperită cu tumori sferice, de diferite dimensiuni care o fac să semene cu o broască râioasă.

VEZI IMAGINILE AICI

De asemenea, pe spate o o tumoare gigantică, de peste 70 de kilograme. Sarotin va beneficia de un ajutor financiar din partea autorităţilor sanitare pentru a scăpa de tumoarea de pe spate care o face să nu se mai poată mişca, precum şi de cea de pe faţă. Dar specialiştii spun că numai temporar, deoarece tumorile se vor reface la un moment dat.

Citeşte şi: Oamenii ÎNCREMENESC de spaimă când îl văd. Cum arată OMUL BALON VIDEO

Boala i s-a declanşat în urmă cu trei ani. Sarotin este văduvă şi mamă a patru copii. Ea a fost silită să plece din satul ei de baştină, Bandung, din Java,  chiar de către familia ei, căreia îi este ruşine acum cu ea, în halul în care a transformat-o boala.

Citeşte şi: O boală TERIFIANTĂ a desfigurat-o: Faţa era distrusă în proporţie de 80%, a stat 23 de ore în sala de operaţie

Cumplita afecţiune se moşteneşte genetic, de la unul dintre părinţi, dar numai în aproximativ 50 de cazuri boala evoluează dacă se produce o mutaţie genetică înainte ca fătul să se fi născut. Nu este o boală canceroasă şi nici contagioasă.