Mihai Constantinescu a murit. Boala TERIBILĂ care l-a răpus pe ARTIST

Mihai Constantinescu a murit, marţi, după mai multe luni în care s-a aflat în comă. Celebrul interpret suferise un infarct, însă antecedentele lui cardiace erau destul de grave.

RomaniaTV.net
29 oct. 2019, 17:23
Mihai Constantinescu a murit. Boala TERIBILĂ care l-a răpus pe ARTIST

Mihai Constantinescu a fost operat de două ori la inimă. Problemele de sănătate ale cântărețului nu mai erau un secret pentru rudele și fanii săi.

În 2017, el a fost supus celei de-a doua intervenții chirurgicale pe cord. Mihai Constantinescu a trecut printr-o intervenție de înlocuirea a valvelor naturale ale inimii sale, cu unele artificiale, biologice. A fost internat în Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş.

Potrivit medicilor care l-au tratat pe artist, acesta suferea de mai multe afecţiuni cardiace: stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie.

O disfuncție care a apărut în 2017 la nivelul valvei mitrale l-a adus pe cântăreț pe masa de operație, unde a petrecut șase ore.

Mihai Constantinescu a murit sărac. Ce avere îi rămâne soţiei

Mihai Constantinescu a ajuns la spital pe 13 mai 2019, în urma unui stop cardiorespirator. Medicii l-au resuscitat în acea seară ore bune, însă artistul a intrat în moarte clinică. A fost în comă indusă timp de mai multe luni, iar în ultimul timp părea că dă semne de revenire.