Boală CRUNTĂ. O tânără a fost declarată moartă de 36 de ori într-un an. Cum e posibil

Sara Brautiga din Marea Britanie sufera de o afectiune extrem de rara care face ca inima sa i se opreasca spontan. Din acest motiv, in ultimul an, tanara a fost declarata moarta de nu mai putin de 36 de ori.

06 mart. 2015, 15:04
Boală CRUNTĂ. O tânără a fost declarată moartă de 36 de ori într-un an. Cum e posibil

Britanica a fost diagnosticata cu sindromul tahicardiei posturale ortostatice in urma cu patru ani, iar de atunci viata ei s-a schimbat dramatic.

Tanara in varsta de 21 de ani are palpitatii atat de puternice incat ii opresc inima, iar tensiunea ii scate atat de mult incat intra in ceea ce medicina numeste moarte clinica.

Si pentru ca o nenorocire nu vine niciodata singura, faptul ca Sara are si o alta predispozitie la a-si disloca incheieturile a facut-o sa ajunga la urgente de 64 de ori in ultimul an.

„Exista simptome inainte sa se intample: ma simt ametita sau foarte obosita, apoi e ca si cand as adormi. Aud totul in jurul meu si simt ca incerc sa tip, dar nu pot. Se spune ca atunci cand mori ultimul simt pe care il pierzi este auzul si asa mi se intampla si mie. Dupa ce imi revin am dureri puternice in piept si ma simt epuizata”, a declarat Sara.