Boala cumplită de care suferă Adriana Iliescu, o handbalistă talentată. „Riscă să PARALIZEZE”

Tânăra handbalistă Adriana Iliescu (23 de ani), o fată talentată, muncitoare, mereu cu zâmbetul pe buze, trăieşte o adevărată dramă.

RomaniaTV.net
20 feb. 2016, 17:41
Boala cumplită de care suferă Adriana Iliescu, o handbalistă talentată. „Riscă să PARALIZEZE”

Potrivit www.sportnews.ro, a fost diagnosticată cu neurofibromatoză de tip 2 cu neurinom acustic bilateral compresiv pe trunchiul cerebral, maningioame ale fosetei Meckel dreapta şi cervical cu compresie medulară. Neurinoamele acustice sunt afecţiuni benigne destul de rar întâlnite, însă nemiloase. În termeni mai puţini tehnici, Ada şi-a pierdut deja auzul la o ureche. Pierderea auzului este numai primul pas, urmând ca tumoarea să ajungă la creier, apoi există risc de pareză, paralizie şi alte complicaţii.După părerea medicilor, Ada, care face handbal de la 11 ani, a aflat că trebuie să se opereze în străinătate şi aşteaptă acum o estimare de la clinica din Hanovra – International Neuroscience Institute. Din informaţiile pe care le are până acum, ar fi nevoie de 40.000 euro, o sumă uriaşă pentru o tânără care tocmai a terminat facultatea.

”Sufăr o boală genetică, pe care o are şi tatăl meu, dar şi sora lui. Nu mai aud cu urechea dreaptă, dar urechea stângă îmi funcţionează normal. Boala am descoperit-o acum doi ani, după ce am făcut o audiogramă. Nu se poate implanta aparat auditiv. Este afectat nervul auditiv, aşa că aparatul nu poate fi legat acolo!”, a  spus sportiva.