Boala de care a suferit Dani Oţil: „Am vomitat de la nouă seara până la cinci dimineața”

Boala de care a suferit Dani Oţil. Prezentatorul este deschis faţă de fanii lui, însă sunt unele lucruri pe care nu le-a povestit niciodată. La un moment dat, munca i-a creat probleme de sănătate şi a ajuns de urgenţă la spital.

12 mart. 2023, 13:29
Boala de care a suferit Dani Oţil: „Am vomitat de la nouă seara până la cinci dimineața”

Boala de care a suferit Dani Oţil. Se pare că în urmă cu câțiva ani, Dani Oțil supărat foarte tare din cauza unei mașini de curse căreia i-a murit motorul. Situația a fost așa de gravă, încât acesta a fost nevoie să ajungă la spital.

După ce a vomitat ore întregi, medicul care l-a văzut și i-a făcut toate investigațiile necesare i-a spus că problemele sale medicale nu sunt de la stomac, așa cum se aștepta vedeta. Stresul și supărarea fiind cele două cauza principale care l-au dus în acea situație.

Citeşte şi: Mare scandal în restaurantul lui Dani Oțil: „Dobitocule!” / Prețurile din local au speriat până și vedetele

Boala de care a suferit Dani Oţil

Am trăit un episod foarte complex. O doamnă mare de interne, șefă de spital, nu dau nume… În perioada asta, mă apucasem de curse. Aveam o mașină și mi-a crăpat motorul. Sărisem destul de tare peste treaba asta, că eram la o cursă cu hostesse, am zis lasă că îmi asum eu, îl repar săptămâna viitoare. Am ajuns la București, eu am mâncat ce a mâncat și echipa mea.

 Toți am mâncat același lucru. Eu sunt strong la mâncare, pot combina orice cu orice. Am ajuns la București. M-am băgat în casă și am vomitat de la nouă seara până la cinci dimineața. I-am sunat și am întrebat dacă ei au pățit ceva.

M-am dus la emisiune. N-am prea rezistat. Tremuram, apoi la 10-11 m-am dus la spital. Doamna doctor mi-a zis că știe ce am. Și am zis: am helycobacter…Mi-a zis: ‘Te-ai necăjit în weekend tare’. I-am zis ce am pățit cu mașina.

Mi-a zis: ‘Tu știi, Dani, că noi pe unde umblăm pe afară la conferințe, ni se vorbește când vine vorba de stomac și de intestine și de necazuri?’. A zis: ‘Stai că-ți dau ceva să nu mai vomiți’.  Mi-a făcut un cocktail și mi-a spus că nu mi-a pus nimic pentru stomac. Mi-a dat ceva anti-supărare. Și a zis: ‘Tu la stomac nu ai aproape nimic, dar de câte ori de enervezi, gândește-te că o să ai o reacție din asta’”, a mărturisit Dani Oţil.