Dani Oţil nu a uitat-o pe Mihaela Rădulescu. A spus asta, public, despre fosta lui iubită

Dani Oţil nu a uitat-o pe Mihaela Rădulescu. Cei doi au avut o relaţie intensă şi au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri din România. Acum, fiecare are viaţa lui, dar au rămas în relaţii foarte bune de prietenie.

28 dec. 2022, 13:46
Dani Oţil nu a uitat-o pe Mihaela Rădulescu. A spus asta, public, despre fosta lui iubită
Dani Oţil nu a uitat-o pe Mihaela Rădulescu

Dani Oţil nu a uitat-o pe Mihaela Rădulescu. În timpul emisiunii difuzate de Antena 1, Dani Oţil a făcut o remarcă atunci când, în momentul în care se difuzau imagini de arhivă din cei 28 de ani ai postului TV, prezentatorul a adus-o în discuție pe Mihaela Rădulescu.

Citeşte şi: Ce nu are voie fiul lui Dani Oțil. Soția prezentatorului a decis: „El e tatăl tău, altul mai bun nu am găsit”

Dani Oţil nu a uitat-o pe Mihaela Rădulescu

Urmărind imaginile din arhiva televiziunii, Dani Oțil a întrebat de ce nu au fost difuzate imagini și din emisiunea „Duminica în familie”, show prezentat cu mulți ani în urmă de Mihaela Rădulescu.

Cu Duminica în familie de ce nu ați pus imagini? Nu știu dacă mă sună cu prefix de Franța sau de Pro TV”, a spus prezentatorul de la Antena 1. „Te mai ceartă și acum?”, a fost reacția lui Florin Ristei. Răzvan Simion și-a dat seama că Dani Oțil a pronunțat numele trustului concurent și i-a atras atenția colegului său: „Hai că ai stricat totul!”.

Dani Oțil s-a trezit cu 15.000 de euro în cont

Cineva s-a gândit să-i facă o „surpriză” prezentatorului de la Neatza și să-i mai dea niște bani. Dani Oțil a povestit că s-a trezit cu suma de 15.000 de euro în cont, dar că nu știe de la cine și de ce i-a primit.

Moderatorul a spus că nu are de gând să folosească acei bani fiindcă e posibil să fie din surse ilegale și nu vrea probleme. Dani Oțil a fost surprins când a obserbat respectiva suma de bani. A anunțat deja banca și e pregătit să facă toate cele necesare pentru a afla cine e persoana care i-a trimis miile de euro.

Cu umorul caracteristic lui, Dani le-a povestit urmăritorilor săi de pe Instagram întâmplarea și i-a întrebat dacă vreunul din ei s-a gândit să facă un „gest frumos”.

Fac acest anunț ca să-mi protejez pielea, că la urma urmei e despre pielea mea. (…) De aproape o săptămână, în contul meu de franci elvețieni – pe care nu l-am accesat de foarte mult timp, pentru că nu am franci elvețieni, îl foloseam strict pentru rate – mi-au apărut în jur de 15. 000 de franci elvețieni asta îșeamnă cam 15.000 de euro plus sau minus.

De atunci mă chinui să aflu cu banca de la cine sunt. O fi vreo moștenire? O fi vreo doamnă generoasă? O să ziceți ”de ce ești prost și ai spus?”. În primul rând, că sunt un om corect, că așa m-a învățat tata (…) și în al doilea rând, că nu vreau ca peste o săptămână, două, o lună să mă cautea poliția și să zică ”ai primit bani de la un terorist”.”, a spus Dani Oțil, pe Instagram.