Boala de care suferă Alexandra Stan, după participarea la Survivor România: „Pentru că nu am mâncat şi din cauza stresului”

Boala de care suferă Alexandra Stan, după participarea la Survivor România. Artista a fost eliminată la finalul lunii februarie din competiție, însă nu a reușit să scape de toate problemele. Cele două luni petrecute în competiție i-au agravat afecțiunea deja existentă.

29 nov. 2021, 22:56
Boala de care suferă Alexandra Stan, după participarea la Survivor România: „Pentru că nu am mâncat şi din cauza stresului”
Boala de care suferă Alexandra Stan, după participarea la Survivor România

Boala de care suferă Alexandra Stan, după participarea la Survivor România. Cântăreaţa a declarat că nu mai vrea să participe la astfel de emisiuni în viitor. Experiența a fost destul de riscantă pentru starea ei de sănătate.

Citeşte şi: Alexandra Stan se apucă de videochat şi îşi face cont pe OnlyFans. Artista apare deja pe un celebru site pentru adulţi VIDEO

Boala de care suferă Alexandra Stan, după participarea la Survivor România

Blondina suferă de tiroida Hashimoto. În cadrul unui podcast, Alexandra Stan a vorbit mai mult despre acest subiect.

Aveam probleme cu glanda. Eu m-am îmbolnăvit de glandă, pentru că nu am mâncat și din cauza stresului.

Am tiroidită Hashimoto, este o boală autoimună, creierul meu produce anticorpi care distrug hormonii pe care îi produce glanda. Asta se întâmplă dacă ești stresat sau îți scade imunitatea.

Fiecare organ din corpul nostru și fiecare boală are un fundament, sunt psihosomatice, se somatizează în funcție de problemele emoționale, de traumele pe care le-ai avut.

Aici (n.r. în zona tiroidei) este chackra comunicării, vorbirii. Eu mulți ani aveam impresia că nu pot să mă exprim. Am avut senzația asta mulți ani, că nu pot să ajung la oameni, de-asta vreau să-mi fac un podcast, ca să vorbesc”, a declarat Alexandra Stan în cadrul podcastului „Aproximativ discuții” de pe canalul de YouTube Happyfish.

Alexandra Stan, negocieri cu un site pentru adulţi

Invitată la podcast-ul lui Dj Gojira de la Happy Fish, vedeta a mărturisit că a fost aproape să-și facă cont pe o platforma interzisă minorilor. Acum, Alexandra Stan este proaspăt divorțată, după ce s-a despărțit de soțul său la cinci luni dupa nuntă.

Și ce crezi, am ajuns și am vorbit chiar cu OnlyFans din UK, am avut niște meeting-uri cu ei și aproape am semnat deal cu ei. Aproape mi-am făcut cont! Nu eram însă decisă sută la sută… Aveam şi un nume pentru asta, într-un studio de videochat eu să fiu în pat şi titlul să fie In bed with Alexandra Stan…

Toată lumea vrea s-o vadă pe Alexandra Stan in pat. Am văzut şi eu că apar pe Pornhub… e un clip împărţit în mai multe. De ce să nu fac fantezia oamenilor?

Oricum, în ultima perioadă nu am mai fost aşa… am momente când mă îmbrac aşa… dar mi se pare că se foloseşte prea mult energia asta feminină, sexuală, în scopurile care nu trebuie.

Clipurile mele sunt sexy, dar nu sunt aşa, porno.

Cine de la noi, din piață, o să vină în pat cu mine, pe platforma mea de videochat?! În afară de Loredana… eu o vreau pe Antonia, logic. Crezi ca ar veni Antonia cu mine în pat? Nu„, a mai mărturisit Alexandra Stan.