Boala de care suferă Andreea Antonescu. ”Nu a putut să aibă o viață normală”

Andreea Antonescu s-a alăturat faimoșilor la ”Survivor România”, însă nimeni nu știe de ce boala a suferit celebra artist încă de la vârsta de un an și opt luni.

13 mart. 2021, 08:55
Boala de care suferă Andreea Antonescu. ”Nu a putut să aibă o viață normală”

Boala de care suferă Andreea Antonescu. Mama artistei a dezvăluit faptul că Andreea a avut probleme de sănătate de la vârsta de 1 an și opt luni, iar această afecțiune a traumatizat-o pe cântăreață și i-a răpit bucuria de a avea o copilărie normală.

Andreea Antonescu nu a putut să se joace cu restul copiilor și nici să facă sport. În ciuda acestui fapt, mama cântăreței susține că este mândră de evoluția sa în cadrul emisiunii Survivor.

Boala de care suferă Andreea Antonescu

Mama artistei a dezvăluit la Teo Show faptul că Andreea Antonescu a fost diagnosticată de mică cu sindrom nefrotic, fiind internată foarte mult timp în spital. În prezent, cântăreața este sănătoasă, însă a avut nevoie de un regim alimentar strict.

Citește și: Primele imagini cu momentul în care Laurette a fost bătută! ”Mă omoară!”

”Pe mine Andreea mă surprinde pozitiv cu felul în care se comportă. Ea nu este sportivă și nu a făcut sport niciodată pentru că nu a avut voie, a avut probleme de sănătate destul de grave și a fost un copil traumatizat de boala pe care a avut-o. Ea nu a putut să se joace, să se miște, la fel ca ceilalți copii.

Ea a avut sindrom nefrotic, la vârsta de un an și opt luni a fost diagnosticată. Am fost internată cu ea foarte mult timp în spital. De la vârsta de trei ani analizele au început să iasă bune, dar a fost pe regim alimentar în continuare, astfel încât nu a putut să aibă o viață normală din acest punct de vedere, al mersului în colectivități, al regimului alimentar. Dar am trecut peste tot, acum este o fată sănătoasă și luptătoare’, a povestit mama Andreea Antonescu la Teo Show.

„Din punctul meu de vedere, se descurcă excelent în acest concurs. Văd că este optimistă și crede că nu este momentul ei să iasă din concurs. Când a fost nominalizată a spus că nu este momentul să plece și că vrea să meargă înainte. Am fost foarte mândră de ea. Andreea e un om integru, cu o putere psihică foarte bună, analizează lucruri în detaliu și sunt sigură că nu se va clătina nici în stânga, nici în dreapta” , susține aceasta.

Poate o privesc cu ochii de mamă grijulie, că mereu am fost așa când a fost vorba de sănătatea ei, dar mi s-a părut în ultimele emisiuni că e puțin umflată la față și puțin încercănată. Am văzut că este mereu cu sticla de apă în mână, asta e bine pentru că ea trebuie să consume multe lichide și sper ca Dumnezeu să o ajute și să nu se întâmple ceva’, a mai spus mama Faimoasei de la Survivor,

 

 

 


loading...
Partenerii noștri