Primele imagini cu momentul în care Laurette a fost bătută! ”Mă omoară!”

Au apărut primele imagini de la momentul în care Laurette a fost agresată în hotelul din centrul Capitalei! Vedeta a strigat cât au ținut-o plămânii, crezând că ar putea să moară.

12 mart. 2021, 15:38
Primele imagini cu momentul în care Laurette a fost bătută! ”Mă omoară!”

Primele imagini cu momentul în care Laurette a fost bătută! Urletele vedetei nu au rămas neauzite, iar pe imagini se poate observa cum două fete încearcă să o salveze pe Laurette, acestea fiind și cele care au anunțat poliția de cele întâmplate.

Laurette a scăpat din mâinile agresorului său și a fugit plină de vânătăi la Poliție. Filmările au fost difuzate într-o emisiune TV, iar scena este cu adevărat șocantă. ”Mă omoară! Mă omoară. Deschide ușa! Mă omoară! Aoleuuu!”, se aude pe înregistrarea de la hotel.

Primele imagini cu momentul în care Laurette a fost bătută! Conform informațiilor apărute în presă, Laurette îl știa pe bărbat. Acesta l-ar fi cunoscut pe rețelele de socializare și nu era prima dată când se întâlneau. Vedeta și bărbatul au mai ieșit împreună în public.

”Domnișoara s-a cazat pe la 8:30, cel mult 9:00. La un interval scurt de tip a venit și domnul. Domnul chiar a fost foarte amabil și foarte drăguț. Nu prezenta nicio urmă că ar putea urma un asemenea incident”, a spus  managerul hotelului în care a fost bătută cu bestialitate Laurette.

Prima reacție a lui Lorette după ce a fost bătută

Laurette a făcut primele declarații după ce a fost bătută de un bărbat într-un hotel din Centrul Capitalei! Vedeta susține că în cazul în care oamenii legii întârziau, putea muri. Vedeta îi mulțumește lui Dumnezeu pentru că a scăpat cu viața și susține că totul ar fi pornit din senin după ce a fost trasă într-o capcană. Aceasta a anunțat că va urma căile legale în acest caz.

Vedeta este vizibil afectată și susține că putea muri dacă oamenii legii întârziau câteva minute. Mai mult decât atât, polițiștii au fost nevoiți să spargă ușa pentru a o salva pe bruneta care are mai multe urme de lovituri pe corp.

”A avut loc o agresiune fizică, eu pot să spun că îi mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viață și că astăzi sunt printre voi. Totul a pornit din senin, pot să vă spun doar că am fost trasă într-o capcană. Cineva doreșțe să îmi construiască o altă imagine decât cea în care sunt eu. Nu este prima dată când încearcă și se pare că i-a reușit. O să merg pe cale legală de data aceasta” , a declarat Laurette la ieșirea de la IML.

”Dacă poliția întârzia două minute, mă omora acolo, atât pot să vă zic. Eu am o bănuială cine dorește să îmi facă răul, dar de data asta voi merge pe cale legală. Din luna ianuarie primesc sute de mesaje, tot ce pot să spun este că mi s-a întins o capcană. Am luptat cu el ca să pot să scap de acolo. S-a spart ușa pentru a intra, am mai multe lovituri pe corp” , a precizat vedeta.