Boala de care suferă Cristi Borcea: „S-a agravat în închisoare. Iau în jur de 30 de pastile pe zi”

Cristi Borcea a dezvăluit faptul că suferă de mai multe boli și că tratamentele pentru aceste boli presupun administrarea a 30 de pastile pe zi. Fostul acționar de la Dinamo susține că afecțiunile i s-au agravat în închisoare.

15 nov. 2023, 20:04
Boala de care suferă Cristi Borcea: „S-a agravat în închisoare. Iau în jur de 30 de pastile pe zi”

Borcea suferă de insomnie, dar are și afecțiuni cardiace, în urmă cu mai mulți ani acesta fiind supus unei operații pe cord. Acesta susține că bolile i s-au agravat în perioada de detenție. În plus, pe lângă tratamentele recomandate de medicii curanți, Borcea merge, de două ori pe an, la detox.

Boala de care suferă Cristi Borcea: „S-a agravat în închisoare. Iau în jur de 30 de pastile pe zi”

Și fizic și psihic, eu având problemele cu somnul cu medicamentele care le iau de la meciul ăla cu Urziceni, iau tot timpul medicamente de somn, am fost peste tot, la toate clinicile și încă n-am găsit. Găsisem pe unii din Hong Kong, care veneau și făceau cu acele și mai dura o săptămână, dar din ce în ce am mai adăugat un medicament, am mai adăugat un medicament și nu apuc să mă ocup de probleme astea pe care le am.

Iau în jur de 30 de pastile pe zi. Pentru inimă, operația pe cord, iau și supliment magneziu. De somn iau două, trei, patru. Diagniosticul – insomnie acută, mi-au pus-o toate comisiile, cred că din pușcărie am luat tratament și acolo am încercat, acolo nu aveai ce să faci. Dormeam o jumătate de oră, nu mai puteam să dorm după. S-a agravat odată cu închisoarea.

Citeste si Cristi Borcea a tras de două ori cartea necâștigătoare: „Am rămas de două ori falit: o dată la Caritas, a doua oară când am încercat să comercializez țigări BT cu timbre”

De două ori pe an mă duc la detox, mă ajută așa și așa. Trebuie să am puterea să stau două-trei săptămâni la detox, asta m-am gândit în decembrie, să nu iau nicio pastilă. Trebuie să fac pasul ăsta, să încerc. Iau de 2o de ani, dar s-a agravat în 2009. Renunț, dar nu dorm, după două zile dorm jumătate de oră, o oră și gata nu mai dorm și nu mai ești bun de nimic.

Am avut o singură operație pe cord deschis, inima mea are șanț. Eu mă consumam, tot ce am făcut, am făcut la maxim. Sunt condamnat să fiu așa, datorită celor 9 copii și celor 2.500 de angajați pe care îi am în spate și afacerilor pe care eu le am solide din toate punctele de vedere„, a dezvăluit Cristi Borcea în podcastul lui Viorel Grigoroiu.

Citeste si Cristi Borcea dezvăluie cum a dat lovitura în afaceri: „Am fost gestionar de butelii. M-am lăsat de fotbal și m-am apucat de butelii. Era și inconștiența tinereții”