Boala de care suferă Dana Deac. Vedeta a învins cancerul de cinci ori

Boala de care suferă Dana Deac. Vedeta a fost diagnosticată cu cancer de cinci ori şi tot de atâtea ori a reuşit să îl învingă. Din păcate, o nouă boală îi dă bătăi de cap, la propriu. Potrivit medicului care a consultat-o, sursa bolii este stresul, inamicul cel mai puternic cu care se confurntă întreaga omenire în aceste timpuri.

07 ian. 2021, 08:51
Boala de care suferă Dana Deac. Vedeta a învins cancerul de cinci ori
Dana Deac a învins cancerul de cinci ori

Boala de care suferă Dana Deac. Fosta prezentatoare a postat un mesaj pe reţelele de socializare, unde le-a împărtăşit prietenilor virtuali experienţa sa. Din cauza durerilor insuportabile de cap, a mers la medic, iar acesta a pus-o să facă o alegere.

Citeşte şi: „Dana Budeanu” a făcut furori la iUmor. Cea de-a patra ediţie de la Antena 1, lider de audienţă: „Excepţională e!”

Azi am fost la doctor pentru că nu scap de dureri de cap de două zile. Mi-a spus foarte ferm: „Doamna Deac, ați scăpat de cinci ori de cancer. De AVC nu puteți scăpa. Așa că alegeți! Vă luptați cu mafioții sau vă salvați viața? Am văzut ce ați făcut in ultimul timp. Dumneavoastră alegeți. Eu aș vrea să vă fiu doctor și peste 10 ani.

Boala de care suferă Dana Deac

 Am ajuns acasă cu aceleași dureri de cap, la care s-a adăugat neliniștea născută de monologul doctorului. Și ce am descoperit? Vecini care îmi arătau cum a fost tăiat cu drujba cablul de la RCS. Mă întrebau dacă să sune la Poliția locală dacă tot nu se deranjează.Ni s-a comunicat că nu se poate estima timpul necesar remedierii. Muncitorii interogați de vecini spuneau că șefii lor au făcut asta. Pe doctor l-am întrebat cât timp am la dispoziție pentru a alege. Răspunsul lui a fost o privire severă și rece

”, a scris Dana Deac, pe Facebook.

Dana Deac: „Am trecut prin multe în aceşti zece ani”

Sunt unul dintre oamenii care au o istorie plină de lupte, înfrângeri şi victorii, dar fără să fi caştigat bătălia în mod definitiv. Când eşti pe micul ecran, viaţa ta nu-ţi mai aparţine în totalitate.

Eşti expus şi acest fapt vine la pachet cu notorietatea. Cancerul meu în formă de fluture ar fi fost cunoscut doar de cei apropiaţi mie. Campania declanşată în presă pentru a fi ajutată finaciar, suportul primit din partea Fundaţiei Renaşterea au contat extrem de mult pentru însănătoşirea mea.

Citeşte şi: Surpriză! Ce spune Delia despre participarea la Asia Express: „Cu soţul sau cu Antonia”

Ce a urmat de atunci ţine de o istorie personală pe care am împărţit-o cu tot atâţia îngeri, aşa îmi place mie să le spun, dar şi cu tot atâţia detractori. Am trecut prin multe în aceşti zece ani. Dar retragerea mea nu a fost totală.

Nu am răspuns niciodată cu aceeaşi monedă celor ce mi-au produs suferinţă. Încercările prin care am trecut m-au înţelepţit. Mi-au arătat adevărata valoare a vieţii. Sunt unul din oamenii care au o istorie plină de lupte, înfrângeri şi victorii, dar fără să fi caştigat bătălia în mod definitiv”, a declarat Dana Deac.


loading...
Partenerii noștri