„Dana Budeanu” a făcut furori la iUmor. Cea de-a patra ediţie de la Antena 1, lider de audienţă: „Excepţională e!”

Cea de-a patra ediție din sezonul cu numărul opt iUmor, difuzatã aseară, în intervalul 19:59 – 22:49, la Antena 1, s-a impus ca lider de audienţã la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani.

RomaniaTV.net
16 mart. 2020, 08:31
„Dana Budeanu” a făcut furori la iUmor. Cea de-a patra ediţie de la Antena 1, lider de audienţă: „Excepţională e!”

1.7 milioane de telespectatori la nivelul întregii ţãri urmãreau asearã show-ul jurizat de cãtre Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac la Antena 1, în minutul de aur, înregistrat la 21:49, potrivit A1.ro.

Astfel, show-ul de umor de la Antena 1 a înregistrat asearã, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, o audienţã medie de 7.7 puncte de rating şi 21.7% cotã de piaţã, poziţia secundã în clasament fiind ocupatã de Pro TV cu o medie de 7.6 puncte de rating şi 21.5 % cotã de piaţã.

Doina Teodoru, prezentă la iUmor în calitate de invitat special, a reușit să o imite foarte bine pe Dana Budeanu, încât jurații au rămas impresionați atât de prezența ei, cât și de cuvintele special alese. “Incredibil cât de bine seamănă! Este și un personaj foarte mișto de făcut!”, a spus Delia la finalul momentului.

Nici Mihai Bendeac nu a rămas mai prejos și a apreciat numărul pregătit de Doina: “Excepțională e! Cum să te superi pe Dana Budeanu?!”.

Noi suprize la iUmor

În fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, jurații iUmor Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea de jurizat numerele unor concurenți neașteptați, din întreaga lume, dar vor fi nevoiți să se reîntâlnească și cu unii pe care sperau, probabil, să nu îi mai vadă vreodată.

Concurenții vor avea parte de o surpriză și în acest sezon: maneta. Aceasta are rolul de a împiedica un concurent să se întoarcă pe scena de la iUmor în sezoanele ce vor urma și poate fi folosită de către fiecare jurat o singură dată pe sezon!

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00 și se va califica direct în finală!