Adrian Mutu, dezvăluiri despre scandalul drogurilor: „Mulţi ani de zile am trăit o ruşine”

Adrian Mutu a făcut dezvăluiri despre scandalul drogurilor. „Briliantul” a fost prins dopat cu cocaină în 2004, pe când era la Chelsea, iar antrenor era Jose Mourinho. A fost suspendat şapte luni din orice activitate profesionistă, timp în care venit în România.

09 feb. 2022, 23:31
Adrian Mutu, dezvăluiri despre scandalul drogurilor: „Mulţi ani de zile am trăit o ruşine”

Adrian Mutu, dezvăluiri despre scandalul drogurilor. După ispăşirea suspendării, a semnat cu Juventus, însă a urmat o perioadă teribilă prin tribunale, Chelsea cerând daune în valoare de 17 milioane de euro. TAS a anulat însă decizia, suspendînd amenda lui Adrian Mutu, în octombrie 2009.

Adrian Mutu, dezvăluiri despre scandalul drogurilor

Antrenorul a mărturisit că a fost cea mai grea perioadă din viaţa lui, care l-a afectat cel mai mult la nivel emoţional. Singurii oameni care au fost lângă el şi l-au susţinut necondiţionat au fost părinţii lui.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, dezvăluiri incendiare: „Eu mi-am ales singură bărbaţii!”. Cum a debutat relaţia cu Adrian Mutu

Eu am fost terminat, la nivel emoţional. Nu ştiam ce să fac, eram singur, presa foarte agresivă. În prima săptămână, au căzut aproape toate contractele de imagine, eu făceam reclamă la Pepsi cu David Beckham, eram imaginea Valentino, Dolce Gabbana.

Singurii care au fost lângă mine au fost părinţii mei. Toată lumea s-a spălat pe mâini în perioada aia, inclusiv Traian Băsescu, care era preşedintele României în perioada aia, a spus „Îşi merită soarta”. Lumea trebuie să înţeleagă că atunci când eşti jos, toată lumea vine şi dă în tine.

Nu am rămas cu sechele, pentru că am mers pe la psihologi. Eu am demonstrat tuturor că nu contează de câte ori cazi, ci cum te ridici. Toţi jucătorii tineri din România ar trebui să înveţe din povestea mea.

Mulţi ani de zile am trăit o ruşine faţă de ceea ce am făcut, nu înţelegeam de ce. Dar mi-am dat seama că sunt exemplu pentru toată lumea, chiar şi cu căsniciile mele„, a declarat Adrian Mutu, în podacastul lui Codin Maticiuc.

Secretul bine păzit al lui Adrian Mutu

Când vine vorba despre orfelinate şi copiii care cresc în astfel de locuri, sportivul se emoţionează foarte tare, dar, în acelaşi timp, este mândru că a reuşit să ajute mai mulţi copii, doi dintre ei ajungând foarte bine.

Lumea nu ştie sau îşi imaginează că atunci când vorbeşti de orfelinat, de copii orfani, e un lucru sensibil. Pe mine chiar mă interesează, eu şi familia mea am avut grijă de nişte copii, de mici, până când au terminat facultatea. Doi dintre ei au ajuns foarte bine.

O fată este în America, lucrează undeva la NASA, îmi zicea tata, iar celălalt băiat este avocat. Mă bucură acest lucru, că am putut să schimb două vieţi a unor copii care păreau loviţi de soartă„, a declarat Adrian Mutu.